coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBernstein Bitcoin'deki Yükselişin Beş Temel Nedenini Açıkladı! Kamala Harris'in Açıklamalarını Yorumladı!

Bernstein Bitcoin’deki Yükselişin Beş Temel Nedenini Açıkladı! Kamala Harris’in Açıklamalarını Yorumladı!

Bernstein analistleri Harris'in sürpriz açıklamalarını değerlendirdi ve Bitcoin yükselişinin rallinin beş temel nedeni ile bundan sonra ne beklenmesi gerektiğini açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin‘de FED’in etkisiyle yükseliş yaşanırken analistler ayrıca ralli için yükseliş ayları olarak bilinen Ekim ve sonrası ile ABD başkanlık seçimlerini bekliyor.

Seçim sonucunun BTC’deki yükselişi destekleyebileceğini belirten analistler, Donald Trump‘ın kazanması durumunda Bitcoin fiyatının yükselişine devam edeceğini, Kamala Harris‘in kazanması durumunda ise fiyatın düşeceğini tahmin ediyor.

Bitcoin’deki Yükselişin Beş Temel Nedeni!

BTC, 60 bin doların üzerindeki yerini korurken, Bernstein analistleri Harris’in sürpriz açıklamalarını değerlendirdi ve yükselişin beş temel nedeni ile bundan sonra ne beklenmesi gerektiğini açıkladı.

The Block’un haberine göre Bernsterin analistleri, Bitcoin’de yaşanan yükselişin birinin potansiyel iki partili kripto desteği olduğunu belirterek “yükselişte demokrat aday ve mevcut Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in hafta sonu Wall Street’te gerçekleşen bir bağış toplama etkinliğinde tüketicileri korurken kripto para işini de teşvik edeceğini söylemesi oldu” dedi.

Analistler Gautam Chhugani, Mahika Sapra ve Sanskar Chindalia müşterilere gönderdikleri bir notta şunları yazdı:

“Bu açıklama, Harris’in ‘dijital varlıklar’ kelimesinin bir açıklamada geçtiği ilk açık beyanı oldu.

Bu, Trump’ın belirli politika vaatleriyle açık ‘Amerika kripto sermayesi olarak’ duruşuyla açıkça çelişiyor. Ancak her şeye rağmen kripto topluluğu her iki adayın da destek sinyali vermesiyle bir miktar rahatlama hissetti ve bu da yükseliş olarak yansıdı.”

Trump’ın kazanması durumunda kripto para piyasası duyarlılığının daha güçlü olacağına inanmaya devam ettiklerini belirten analistler, olumlu açıklamaların rağmen kripto topluluğunu Harris’ten daha fazla netlik beklediğini söyledi.

Analistler son olarak Trump’ın kazanması durumunda BTC’nin 90 bin dolara ulaşacağına, Harris’in kazanması durumunda ise 30 bin dolara düşeceğine dair tahminlerinin geçerli olduğunu da ekledi.

İlgili Haber  Donald Trump- Kamala Harris Seçimi Bitcoin Fiyatını Nasıl Etkiler? Bernstein 2024 Yıl Sonu BTC Fiyat Tahminini Paylaştı!

Analistler, yükselişin diğer nedenleri arasında ise spot Bitcoin ETF’ girişlerini, FED’in 50 baz puan faiz indirimi yapmasını, Bitcoin madenciliği sektörünün yarılanma sonrası toparlanmasını ve büyük çaplı Bitcoin satışlarını tamamlamış olmalarını da gösterdi.

Bernstein, daha gevşek para politikası ve potansiyel olarak daha zayıf bir ABD doları sinyalinin Bitcoin için olumlu olduğunu ekledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları