coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizQCP Capital, Kamala Harris'in Destek Açıklaması Sonrasında Bitcoin'i Değerlendirdi

QCP Capital, Kamala Harris’in Destek Açıklaması Sonrasında Bitcoin’i Değerlendirdi

Kripto para analiz şirketi QCP Capital, yaptığı açıklamasında Bitcoin'in durumunu değerlendirdi. İşte detaylar.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para analiz firması QCP Capital tarafından yayınlanan bir bildiride şirket, ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in kripto para sektörüne yönelik son destek açıklamasının etkisini değerlendirdi.

Hafta sonu düzenlenen bir bağış toplama etkinliği sırasında Harris, dijital varlık alanında büyüyen seçmen kitlesine hitap etme çabası olarak görülen bir hareketle, kripto endüstrisinin büyümesine yardımcı olma sözü verdi. Bu destek, kampanyasının kripto politikalarını şekillendirmede aktif olarak yer alan Anthony Scaramucci gibi yüksek profilli kripto savunucuları tarafından destekleniyor.

QCP Capital’in analistleri, Harris’in kripto para yanlısı duruşunun, daha geniş makroekonomik faktörlerle birleştiğinde, kripto para piyasasına çok ihtiyaç duyulan bir destek sağlamaya yardımcı olduğunu belirtti. Firma, hafta başında yaklaşık 60 milyon dolarlık kısa likidasyon görüldüğünü ve bunun kripto fiyatlarını daha da yukarı çektiğini bildirdi.

Geçtiğimiz hafta QCP Capital, Bitcoin’in (BTC) 57.500 dolar seviyesindeki en düşük seviyesinden %13.8’e varan potansiyel bir yükseliş tahmininde bulunmuştu. Pazartesi gününden bu yana, BTC yaklaşık %12 oranında toparlandı ve analiz şirketine göre daha fazla kazanç için hazır görünüyor.

Firma ayrıca piyasa dinamiklerindeki gelişmeleri de vurguladı. Rapora göre geçtiğimiz ay boyunca baskın bir eğilim olan frontend satım eğrisi, traderların yukarı yönlü opsiyonları satın almaya ve aşağı yönlü opsiyonları satmaya başlamasıyla normalleşmeye başlıyor. Buna ek olarak, büyük borsalardaki fonlama oranları iyileşme belirtileri gösterdi ve özellikle beklenen faiz indirimleri ışığında baz getiriler daha cazip hale geliyor.

QCP Capital, Harris’in kripto konusundaki gelişen tutumunun elverişli ekonomik koşullarla birleşerek piyasada büyümenin devam etmesini sağlayabileceği konusunda iyimserliğini koruyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları