coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBir Trader, Elon Musk'ın İsmini Söylediği İddia Edilen Altcoinde 135 Dolarını 1.2...

Bir Trader, Elon Musk’ın İsmini Söylediği İddia Edilen Altcoinde 135 Dolarını 1.2 Milyon Dolara Çevirdi

İsmini Elon Musk'ın açıklamalarından kullandığı bir şehir isminden aldığını iddia eden altcoinde bir trader büyük kar etti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para piyasası volalitesiyle tanınmasıyla birlikte çeşitli absürtlükleriyle de zaman zaman dikkat çekiyor.

Bugün bir erken yatırımcı, bir memecoin olarak tanımlanabilecek bir tokende 135 dolarını 1.2 milyon dolara çevirdi.

Onchain verilerine göre, First City in Mars (TERMINUS) isimli altcoin, iki gün içerisinde piyasa değerini 3.5 milyon dolardan 35 milyon dolara kadar çıkardı.

Şanslı bir trader, bu sayede 15 gün kadar önce 135 dolar ödeyerek satın aldığı TERMINUS tokenlerinin 9.000x yükseliş yaşayarak 1.2 milyon dolara kadar değerlenmesine şahit oldu.

İlgili Haber  Son Dakika: Coinbase, Üçüncü Altcoin Listeleme Haberini Verdi! İşte O Beklenmeyen Altcoin!

İlginç bir şekilde bu altcoin, kısa bir süre önce Elon Musk’ın sıklıkla etkileşime girdiği bir hesap olan DogeDesigner tarafından “Mars’ta kurulacak ilk şehrin isminin Terminus olacağının” duyurulmasının ardından ortaya çıkmıştı. Söz konusu X hesabına göre, bunu Elon Musk’ın kendisi söylemişti.

Elon Musk’ın Mars’ta bir şehir kurma planı olduğu biliniyor. Bununla birlikte, memecoinlerin önemli bir kısmının bir süre sonra silinip gittiği hesaba katıldığında TERMINUS’un geleceği belirsizliğini koruyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları