coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizTecrübeli Analistten Bitcoin (BTC) İçin Büyük Boğa Yorumu: "Zaman Geldi, Ralli Çok...

Tecrübeli Analistten Bitcoin (BTC) İçin Büyük Boğa Yorumu: “Zaman Geldi, Ralli Çok Yakın!”

Popüler analist, tarih tekerrür ederse Bitcoin'in çıkış yapmak üzere olduğunu söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin ve altcoinlerde FED faiz indirimi sonrasında yaşanan yükseliş yatırımcıları heyecanlandırırken, ralli beklentileri de arttı.

Bir analistten güzel haber geldi ve Bitcoin’de tarih tekerrür ederse fiyat büyük bir çıkış yaşayabilir.

Rekt Capital adıyla bilinen analist, Bitcoin’in tarihsel olarak yarılanmadan sonraki 154 ile 161 gün arasında değişen yeniden birikim aralığından çıktığını söyledi.

Nisan ayındaki son yarılanmanın üzerinden 157 gün geçtiğini belirten analist, Bitcoin’de yukarı yönlü kırılmanın an meselesi olduğunu söyledi.

Tarihsel verilere atıf yapan analist, BTC’nin 2016’daki yarılanmadan 154 gün sonra, 2020’deki yarılanma sonrasından ise 161 gün sonra yeniden birikim aralığından çıktığına dikkat çekti.

“Tarihsel olarak, Bitcoin, Halving’ten 154-161 gün sonra Yeniden Biriktirme Aralığından çıktı.

Son halving’in üzerinden 157 gün geçti.

Tarih, Bitcoin için “Çıkış Zamanı” geldiğini gösteriyor.”

Analistin dayandığı tarihsel verilere göre, Bitcoin’in önümüzdeki birkaç gün içinde, yani bu hafta içinde yeniden birikim aralığından çıkması ve yukarı yönlü kırılma yaşaması bekleniyor.

Mart ayında yeni ATH’ye ulaşan Bitcoin o zamandan bu yana düşüş eğiliminde bulunuyor. BTC’nin yeni rekoru için 73.700 dolar seviyelerindeki önceki zirvesini kırması gerekiyor ki BTC fiyatı bu seviden sadece %14 uzaklıkta bulunuyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları