coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinMilyar Dolarlık Airdrop Yapan Altcoin, Nihayet Beklenen Tarihi Açıkladı!

Milyar Dolarlık Airdrop Yapan Altcoin, Nihayet Beklenen Tarihi Açıkladı!

Uzun bir süredir beklenen ve lansman öncesi piyasalarda FDV değeri 5 milyar dolar olan altcoinde beklenen tarih yaklaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Restaking protokolü EigenLayer, 30 Eylül’de yürürlüğe girmesi beklenen değişikliklerle birlikte kendi yerel EIGEN tokeni üzerindeki transfer kısıtlamalarını kaldırmaya hazırlanıyor.

Bu hamle, token sahiplerinin, platformun son stake dönemlerinde dağıtılan airdrop ödülleri de dahil olmak üzere EIGEN tokenlerini takas etmelerine ve transfer etmelerine olanak tanıyacak.

Proje, EIGEN tokenlerini stake eden token sahiplerinin, bunları geri almadan önce 7 günlük zorunlu bir para çekme süresine uymaları gerekeceğini duyurdu. Bu güncelleme, protokolün 15 Mart – 15 Ağustos 2024 tarihleri arasında aktif katılımcılara 86 milyon EIGEN tokeninin dağıtıldığı ikinci “stakedrop” sezonunun ardından geldi. Başlangıçta, bu ve daha önce verilen tokenler devredilemez durumdaydı.

İlgili Haber  Çin'den Beklenen Büyük Hamle Geldi! Kripto Paraları da Etkileyebilir!

Kullanıcıların ETH yatırmalarını ve stake etmelerini sağlayan bir platform olan EigenLayer, restaking mekanizması aracılığıyla üçüncü taraf ağlarını ve onaylanmış hizmetleri güvence altına almayı amaçlıyor. Platformun 1.67 milyarlık toplam token arzı, kripto-ekonomik güvenliği güçlendirmeyi amaçlayan “inter-subjective forking” olarak bilinen daha geniş bir güvenlik modelinin parçası.

Beklenen devredilebilirlik öncesinde, Hyperliquid gibi piyasa öncesi ticaret platformları, EIGEN token türev ürünlerini her biri yaklaşık 3.4 dolar, tamamen seyreltilmiş bir değerleme ile 5.4 milyar dolar olarak değerlendiriyor.

EigenLayer, aşamalı olarak kullanıma sunulması sırasında önemli mevduatlarla güçlü bir başlangıç yapmasına rağmen, son zamanlarda önemli çıkışlar da yaşadı. Platformun kilitli toplam değeri (TVL) Haziran ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20 milyar dolardan 12 milyar dolara düşerek token aktarılabilirlik güncellemesi öncesinde piyasa faaliyetlerinde bir değişime işaret etti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları