coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBitcoin Borsası Binance’ten Delist Duyurusu: İki Altcoin İşlem Paritesi Spot İşlemlerden Delist...

Bitcoin Borsası Binance’ten Delist Duyurusu: İki Altcoin İşlem Paritesi Spot İşlemlerden Delist Edildi!

Binance, kullanıcıları korumak ve işlem ortamının bütünlüğünü korumak amacıyla birkaç spot işlem çiftinin kaldırıldığını açıkladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Binance, yüksek kaliteli bir alım satım ortamını sürdürmeyi amaçlayan düzenli piyasa inceleme sürecinin bir parçası olarak iki spot alım satım çiftinin (HOOK/BTC ve PDA/BTC) listeden çıkarıldığını duyurdu.

Binance, HOOK/BTC ve PDA/BTC Spot İşlem Çiftlerini 27 Eylül 2024 Tarihinde Delist Edecek

Listeden çıkarma işlemi 27 Eylül 2024 tarihinde saat 06:00′da yürürlüğe girecek.

Anahtar Ayrıntılar:

  • Listeden Çıkarılan Çiftler: HOOK/BTC ve PDA/BTC
  • Geçerlilik Tarihi: 27 Eylül 2024, saat 06:00

Kullanıcıların Bilmesi Gerekenler:

  • Listeden çıkarma işlemi yalnızca belirtilen spot alım satım çiftlerini etkiler, tek tek tokenların (HOOK ve PDA) Binance’teki kullanılabilirliğini etkilemez. Kullanıcılar bu tokenları platformdaki diğer varlıklara karşı alıp satmaya devam edebilecektir.
  • Etkilenen çiftler için Spot Alım Satım Botları da aynı anda çalışmayı durduracaktır. Binance, botlar devre dışı bırakıldığında olası kayıpları önlemek için kullanıcılara bu çiftlere bağlı Spot Alım Satım Botlarını güncellemelerini ya da iptal etmelerini tavsiye eder.

Bu hamle, Binance’in likidite ve alım satım hacimlerinin standartlarını karşıladığından emin olmak için yaptığı periyodik incelemenin bir parçasıdır ve kullanıcıların verimli bir alım satım deneyiminden faydalanmaya devam etmesini sağlar.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları