coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizSpot Bitcoin ETF'leri Rekora Koşuyor! Yakında Satoshi Nakamoto'yu Geçecekler!

Spot Bitcoin ETF’leri Rekora Koşuyor! Yakında Satoshi Nakamoto’yu Geçecekler!

ABD spot Bitcoin ETF'leri yılbaşından bu yana 17,8 milyar dolarlık akışla rekor seviyeye ulaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin‘de son günlerde yaşanan yükseliş spot Bitcoin ETF’lerine de olumlu yansıdı ve ETF’lere son günlerde girişler arttı.

24 Eylül’de spot Bitcoin ETF‘lerine toplam 136 milyon dolarlık net giriş yaşandı. BlackRock ETF’i IBIT 98,8922 milyon dolarlık giriş yaşadı.

Dünkü girişlerle birlikte ABD spot Bitcoin ETF’leri yılbaşından bu yana 17,8 milyar dolarlık akışla rekor seviyeye ulaştı.

Bitcoin’de Rekor!

Bloomberg kıdemli ETF analisti Eric Balchunas, X’te yaptığı paylaşımda spot BTC ETF’lerinin bu başarısını ortaya koyarken, ABD spot Bitcoin ETF’lerinin dün önemli net girişler yaşadığını ve yıl başından bu yana akışların rekor seviye olan 17,8 milyar dolara çıktığını bildirdi.

En fazla Bitcoin’e sahip olan kurumsal platformları da açıklayan Balchunas’ın listesinde Blackrock üçüncü sırada yer aldı.

Şu anda spot Bitcoin ETF’lerinin 916.047 BTC tuttuğunu belirten analist, bu rakamın 1,1 milyon BTC ile en büyük Bitcoin sahibi olan Satoshi Nakamoto’nun elindeki BTC’nin yaklaşık %83’üne denk geldiğini belirtti.

Balchunas’ın listesinde ilk sırada 1,1 milyon BTC ile Satoshi Nakamoto bulunuyor. İkinci sırada 673,783 BTC ile Binance, 359,271 BTC ile BlackRock yer aldı.

Sırasıyla Fidelity, Grayscale, Microstrategy, ABD Hükümeti, Bitfinex, Çin hükümeti, Kraken, Black One ve Robinhood yer aldı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları