coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerSon Dakika: PayPal'dan Tarihi Kripto Para Adımı Geldi! Alım, Satım ve Saklamaya...

Son Dakika: PayPal’dan Tarihi Kripto Para Adımı Geldi! Alım, Satım ve Saklamaya İzin Verecek!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük ödeme şirketlerinden biri olan PayPal, işletme hesaplarının kripto para alım, satım ve saklama yapmasına izin verecek.

Ancak bu yeni özellik, başlangıçta New York Eyaleti’ndeki tüccarlar tarafından kullanılamayacak.

PayPal, ABD’deki işletme hesabı sahiplerinin artık doğrudan PayPal hesapları üzerinden kripto para satın alabileceklerini, tutabileceklerini ve satabileceklerini duyurdu.

Ancak bu yeni özellik, başlangıçta New York Eyaleti’ndeki tüccarlar tarafından kullanılamayacak. Bu genişleme, PayPal’ın milyonlarca ABD’li tüccar için kripto para birimi kullanımını geliştirmeye yönelik devam eden çabalarının bir parçasıdır.

PayPal’ın blockchain, kripto para ve dijital para birimlerinden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Jose Fernandez da Ponte, “PayPal ve Venmo tüketicilerinin kripto para alıp satabilmelerini ve cüzdanlarında tutabilmelerini sağladığımızdan bu yana, tüketicilerin kripto paralarını nasıl kullanmak istediklerine dair çok şey öğrendik” dedi ve ekledi: “İşletme sahipleri, tüketicilere sunulan aynı kripto para özelliklerine yönelik isteklerini giderek daha fazla dile getiriyorlar. Dijital para birimleriyle zahmetsizce etkileşim kurmalarını sağlayan bu yeni teklifi sunarak bu talebi karşılamaktan heyecan duyuyoruz.”

Satın alma, tutma ve satmaya ek olarak, ABD’li satıcılar artık desteklenen kripto paraları üçüncü taraf cüzdanlara ve üçüncü taraf cüzdanlardan aktarma olanağına sahip olacak ve böylece harici blockchain adresleriyle etkileşime girebilecekler.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları