coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerTerra'nın (LUNA) Kaderiyle İlgili Yeni Gelişme Var! Resmi Açıklama Yapıldı

Terra’nın (LUNA) Kaderiyle İlgili Yeni Gelişme Var! Resmi Açıklama Yapıldı

Terra (LUNA) altcoinin arkasındaki şirket, kripto paranın geleceği hakkında önemli olabilecek bir açıklama yayınladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Terra (LUNA) blockchain ürünlerinin geliştirici şirketi Terraform Labs, bazı ürün ve hizmetlerinin operasyonlarını devralmak için üçüncü taraf kuruluşlarla görüşmelerde bulunduğunu duyurdu.

Ancak, bu görüşmeler başarılı bir devirle sonuçlanmazsa, Terraform Labs bu hizmetleri 30 Ekim 2024 tarihine kadar kapatacak.

Şirketin X (eski adıyla Twitter) hesabı üzerinden paylaşılan resmi bildiriminde, etkilenen ürün ve hizmetler ana hatlarıyla belirtildi:

Ürünler

  • Enterprise DAO
  • Warp Protocol
  • Station Wallet
  • Alliance Hub

Hizmetler

  • Finder Block Explorer
  • Vakıf
  • IBC Relayers
  • Mantlemint, FCD ve API Hizmetleri
İlgili Haber  Analiz Şirketi, Airdrop'larda Dağıtılan En İyi ve En Kötü Altcoini Açıkladı!

Terraform Labs, SEC ile bir uzlaşma yapmasının ardından geçtiğimiz hafta mahkemeden bir iflas için onay almıştı. Şirket, Ocak ayında SEC’e 4.47 milyar dolarlık bir ceza ödemeyi kabul etmişti.

Terraform Labs, 2022 yılında batarak yaklaşık 40 milyar dolarlık bir ekosistemin çöküşünü başlatan Terra (LUNA) tokeninin arkasındaki şirketti. Daha önce kurucusu Do Kwon tarafından yönetilen şirket, iflasın ardından iflas yönetimine devredilmişti.

Terraform Labs, görüşmelerin devam ettiğini, ancak anlaşmaların sonuçlandırılamaması durumunda bu ürün ve hizmetlerin Ekim ayı sonunda durdurulacağını belirtti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları