coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerİsviçreli Dev Şirket, Dijital Varlık Alltyapı Sağlayıcısı Taurus SA İle Ortaklık Kurdu

İsviçreli Dev Şirket, Dijital Varlık Alltyapı Sağlayıcısı Taurus SA İle Ortaklık Kurdu

İsviçreli hisse senedi tokenleştirme uzmanı Aktionariat AG, dijital varlık altyapı sağlayıcısı Taurus SA ile ortaklık kurdu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bugün yapılan ortak duyuruya göre, İsviçreli hisse senedi tokenleştirme uzmanı Aktionariat AG, dijital varlık altyapı sağlayıcısı Taurus SA ile ortaklık kurdu.

İsviçre Kripto Platformu Taurus, Tokenleştirilmiş Hisse Senedi Ticareti için Aktionariat ile Ortak Oldu

İşbirliği, İsviçreli şirketlerin özkaynaklarının tokenizasyonunu ilerletmeyi ve Taurus’un dijital değişim platformu aracılığıyla gelişmiş ticaret çözümleri sunmayı amaçlıyor.

Anlaşma kapsamında Taurus, Aktionariat tarafından ihraç edilen belirli Ethereum tabanlı tokenize hisseler için hizmet sunacak.

Bunun karşılığında Aktionariat, müşteri şirketlerine tokenize edilmiş hisselerini kurumsal ve bireysel yatırımcılar için tasarlanmış bir platform olan Taurus Digital eXchange (TDX) üzerinde listeleme erişimi verecek. Projenin Kasım ayında başlatılması planlanıyor.

Ortaklık, TDX’in bankalar, profesyonel yatırımcılar ve perakende müşteriler ağına erişim sağlayarak küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ’ler) için likiditeyi artırmayı ve değeri ortaya çıkarmayı amaçlıyor.

Aktionariat, hisseleri tokenlaştırma konusunda uzmanlaşarak şirketlerin öz sermaye, gayrimenkul ve tahvil gibi gerçek dünya değerini temsil eden dijital varlıklar sunmasına olanak tanıyor.

Bu ortak platformu kullanan ilk firmalardan biri, Nisan 2022’de Aktionariat ile hisselerini tokenize eden kripto odaklı bir yatırım firması olan RealUnit‘tir.

Yeni platform, RealUnit yatırımcılarının geleneksel hamiline yazılı hisseler ile Ethereum tabanlı tokenize hisseler arasında seçim yapmasına olanak tanıyacak.

RealUnit Schweiz AG CEO’su Dani Stüssi, “TDX’te işlem görmeye kabul edilmek, yatırımcılarımız için erişilebilirliği ve likiditeyi artırma yolculuğumuzda doğal bir sonraki adımdır” dedi.

Aktionariat, tokenize hisseler için bir pazar oluşturulmasını sağlayan Brokerbot ve kripto alımları için bir portföy uygulaması gibi araçlar aracılığıyla yatırımcıları girişimlerle buluşturmak için blok zinciri teknolojisini kullanıyor.

Taurus, tokenize edilmiş gerçek dünya varlıklarını yönetmeye odaklanan ve özel sermaye ticaretini çevrimiçi mal satın almak kadar kolay hale getirmeyi amaçlayan bir blok zinciri altyapı firmasıdır.

Ortaklık, Taurus’un özel piyasaları dijitalleştirme ve özel sermayeyi yatırımcılar için daha erişilebilir hale getirme vizyonuyla uyumludur.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları