coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinEfsanevi Analist il Capo, Altcoinlerde Ne Beklediğini Paylaştı!

Efsanevi Analist il Capo, Altcoinlerde Ne Beklediğini Paylaştı!

Kripto para dünyasının en tanınan analistlerinden biri olan il Capo of Crypto, yaptığı açıklamasında altcoin piyasasını değerlendirdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para dünyasının tanınan analistlerinden biri olan il Capo of Crypto, son yayınladığı analizinde altcoin piyasası hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Analist, dünyanın en büyük 10 kripto parasını dışarıda bırakarak geri kalan altcoinlerin toplam piyasa değerine dair bir grafik olan OTHERS hakkında konuştu.

il Capo, Altcoin Piyasasında Geçici Düşüş Beklediğini Açıkladı

il Capo’ya göre, Mart ayından bu yana devam eden düşüş trendinin kırılmasının ardından gelen ilk boğa onayının geride kalmasıyla birlikte şu anda söz konusu grafik büyük bir dönüm noktası niteliğindeki direncini test ediyor.

Bu yazının yazıldığı anlarda yaklaşık olarak 232 milyar dolar seviyesinde olan OTHERS, analiste göre yaklaşık 250 milyar dolar seviyesine geldiğinde ikinci boğa onayından bahsedilebilir.

İlgili Haber  Analiz Şirketi, Altcoin Rallisi Sırasında Bahsedilme Oranı Patlama Yapan 3 Kripto Parayı Açıkladı!

Analist, piyasanın geleneksel olarak boğa lehine olan Ekim ayı için hazırlanmaya başlaması ile birlikte bu bölgeden bir gerileme bekleyebileceğini söylüyor. Bu kısa vadeli gerilemenin de Bittcoin fiyatının 65.000 dolar ya da çok az daha aşağısını test etmesiyle aynı döneme gelebileceğini aktardı.

Bununla birlikte Bitcoin ve altcoin piyasası için halen olumlu düşünmeye devam etttiğini de ekledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları