coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizDev Yatırım Şirketinin CIO'su, Bitcoin Fiyatının Yakın Gelecekte Gelebileceği Seviye İçin Tahminini...

Dev Yatırım Şirketinin CIO’su, Bitcoin Fiyatının Yakın Gelecekte Gelebileceği Seviye İçin Tahminini Açıkladı

Bitwise üst düzey yöneticisi Matt Hougan, yaptığı açıklamasında Bitcoin fiyatının geleceği hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitwise’ın Baş Yatırım Sorumlusu Matt Hougan, yoğun talep ve sınırlı arz nedeniyle Bitcoin’in fiyatının yakın gelecekte 100.000 hatta 200.000 dolara fırlayabileceğine inanıyor.

Hougan yakın zamanda verdiği bir röportajda Bitcoin’in sadece bu yıl %50’ye varan hızlı yükselişinin, yeni spot Bitcoin ETF’lerine olan yoğun ilgiden kaynaklandığını açıkladı.

Hougan, “Basitçe çok fazla talep var ve yeterli arz yok” dedi. Hougan, Bitcoin ETF’lerinin piyasaya sürülmesinin bu trendin önemli bir itici gücü olduğunu belirtti. “Bu Bitcoin’in halka arz anı oldu. Yeni bir fiyat keşfi dönemindeyiz ve fiyatlar bundan sonra önemli ölçüde daha da yükselebilir” dedi.

Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 62.000 dolara yakın işlem görürken Hougan, Bitcoin ETF’lerine olan talebin perakende yatırımcılar, hedge fonlar ve bağımsız finansal danışmanlar da dahil olmak üzere çeşitli yatırımcı kategorilerinde arttığını belirtti. Ancak, kurumsal ilginin önümüzdeki aylarda daha da hızlanmasını bekliyor.

İlgili Haber  Google Play'de Sahte Kripto Para Uygulaması Alarmı Var: 10.000 Kişi İndirdi!

“Bu röportajdan sonra, ETF’miz hakkında ABD’deki en büyük kurumsal danışmanlardan biriyle görüşmek üzere uçağa bineceğim” diyen Hougan, kurumsal sermaye dalgasının fiyatları daha da yukarı çekebileceğini belirtti.

Hougan, Bitcoin’in fiyat artışını arz ve talep arasındaki keskin dengesizliğe bağladı. Bir hafta içinde ETF’ler tarafından yaklaşık 30.000 Bitcoin satın alındığını, BTC madencilerinin ise aynı dönemde 3.000’den az yeni coin ürettiğini gösteren verileri aktardı. Ayrıca, yaklaşan BTC yarılanması olayına da işaret ederek, bunun madeni paranın arzını daha da azaltacağını ve fiyatlar üzerinde ek bir yukarı yönlü baskı yaratacağını belirtti.

İlgili Haber  Google Play'de Sahte Kripto Para Uygulaması Alarmı Var: 10.000 Kişi İndirdi!

“Şu anda Bitcoin’i düşündüğünüzde, bu sadece arz ve taleple ilgili. Dinamikler alışılmışın dışında” diye açıkladı Hougan.

İleriye bakıldığında Hougan, bu koşulların devam etmesi halinde Bitcoin’in 200.000 doları bile aşabileceğini öne sürdü ve ETF alanında yeniliklerin devam etmesini bekliyor. Bitwise ayrıca, yıl sonuna kadar potansiyel bir Ethereum ETF lansmanı planları ile kripto para ETF’lerinde yeni fırsatlar arıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları