coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaCZ Yeniden Sahnede: Eski Binance CEO'su, Hapisten Sonra İlk Açıklamasını Yaptı!

CZ Yeniden Sahnede: Eski Binance CEO’su, Hapisten Sonra İlk Açıklamasını Yaptı!

Binance kurucusu ve eski CEO'su Changpeng Zhao, yaptığı açıklamasında kişisel geleceğine dair konuştu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası Binance kurucusu Changpeng Zhao (CZ), serbest bırakılmasından bu yana kamuoyuna yaptığı ilk açıklamada, geleceğe yönelik planlarına ilişkin önemli güncellemeleri paylaştı.

CZ, destekçilerine teşekkür etti ve hem kişisel girişimleri hem de sektördeki daha geniş taahhütleri için ileride neler olacağına dair bilgiler verdi.

CZ, Giggle Academy Projesine Devam Edecek

Changpeng Zhao, geliştirmekte olduğu bir proje olan Giggle Academy’nin iyi ilerlediğini ve önümüzdeki yıllarda hayatında önemli bir rol oynayacağını söyledi. Geleceği şekillendireceğine inandığı sektörler olan blockchain, merkeziyetsiz teknolojiler, yapay zeka (AI) ve biyoteknolojiye yatırım yapmaya kararlı olduğunu belirtti. Teknolojiye ek olarak, Changpeng Zhao hayırseverlik ve eğitime daha fazla zaman ve fon ayırmayı planlıyor ve bu alanlarda yeni girişimler geliştirmeyi amaçlıyor.

İlgili Haber  Ünlü Ekonomist Altcoinlere Ateş Püskürdü, Neden Sadece Bitcoin'i Tercih Ettiğini Açıkladı

CZ şu anda bir kitap yazmakta olduğunu ve kitabın yaklaşık üçte ikisinin tamamlandığını belirtti. “Kitap yazmak beklediğimden çok daha fazla emek gerektiriyor, ancak bu işi sonuna kadar götüreceğim” dedi.

Operasyonel cephede Binance kurucusu, takipçilerine Binance’in kendisinin doğrudan katılımı olmadan da iyi gittiği yönünde rahatlatıcı bir mesaj verdi. Bunun her kurucunun hayali olduğunu belirten CZ, şirketin liderliğine ve geleceğine güvendiğini ifade etti.

CZ sözlerini destekçilerine teşekkür ederek ve onların cesaretlendirmelerinin en karanlık anlarında kendisini güçlü tuttuğunu söyleyerek bitirdi. Yakında konferans turuna geri dönebileceğini ima etti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları