coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinJapon Borsa Şirketi, Bitcoin ve 3 Altcoine Yüklü Miktarda Yatırım Yaptığını Açıkladı!

Japon Borsa Şirketi, Bitcoin ve 3 Altcoine Yüklü Miktarda Yatırım Yaptığını Açıkladı!

Japon medyasında yer alan habere göre, borsa şirketi Remixpoint, yüklü miktarda Bitcoin ve altcoin satın aldı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Japon borsa şirketi Remixpoint önemli miktarda kripto para satın aldı. Tokyo Borsası’na kayıtlı firma 26 Eylül’de yaptığı açıklamada 1.5 milyar yen (yaklaşık 10.55 milyon USD) değerinde kripto para birimi satın aldığını duyurdu.

İşte Japon Şirketin Satın Aldığı Altcoinler ve Miktarları

Şirket, aşağıdaki döküm de dahil olmak üzere satın alımlarının ayrıntılarını açıkladı:

  • Bitcoin (BTC): 64.4 BTC, 600 milyon yen değerinde
  • Ethereum (ETH): 130.1 ETH, 50 milyon yen değerinde
  • Solana (SOL): 2,260.5 SOL, 50 milyon yen değerinde
  • Avalanche (AVAX): 12,269.9 AVAX, 50 milyon yen değerinde

Toplam 750 milyon yen tutarındaki bu satın alma, hafta başında açıklanan daha büyük bir yatırım stratejisinin bir parçasını oluşturuyor. Remixpoint’in yönetim kurulu, şirketin daha geniş nakit yönetimi yaklaşımının bir parçası olarak kripto para satın alma hamlesini onayladı.

Bu yatırımın zamanlaması, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Bitcoin spot ETF’sinin onaylanmasıyla küresel kripto para piyasalarına olan ilginin arttığı bir döneme denk geliyor. Bitcoin spot ETF’leri Hong Kong ve Avustralya’da da piyasaya sürülerek dijital varlıklara olan ilgiyi daha da artırdı. Ek olarak, Ethereum spot ETF’lerinin ortaya çıkışı, kurumsal kripto para birimi yatırımı için durumu güçlendirdi.

İlgili Haber  CZ Yeniden Sahnede: Eski Binance CEO'su, Hapisten Sonra İlk Açıklamasını Yaptı!

Remixpoint, fon fazlasının bir kısmını dijital para birimlerine tahsis ederek yenin potansiyel değer kaybına karşı kendini konumlandırıyor. Şirket bunu yaparak Japon yenine olan bağımlılığını azaltmayı ve kur riskini çeşitlendirmeyi amaçlıyor.

Şirket ayrıca kripto para yatırımlarını çevreleyen kapsamlı bir risk yönetimi stratejisi uygulamaya koydu. Bu, yatırım yönetimi ve idaresi için özel departmanların kurulmasını, üç aylık piyasa değerlemelerini ve işlemler için büyük kripto para borsalarının kullanılmasını içeriyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları