coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaGüney Koreli Dev Kripto Para Borsası, ABD Borsası Nasdaq'ta Listelenmeye Hazırlanıyor!

Güney Koreli Dev Kripto Para Borsası, ABD Borsası Nasdaq’ta Listelenmeye Hazırlanıyor!

Güney Koreli kripto para borsası Bithumb, şirket hisselerini ABD Nasdaq'ta listeleme olasılığını araştırıyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Güney Koreli kripto para borsası Bithumb, hisselerini ABD Nasdaq‘ta listeleme olasılığını araştırıyor.

Bithumb Küresel Genişleme Planları Arasında ABD Nasdaq Listelemesini Düşünüyor

Yakın zamanda yapılan bir hissedarlar toplantısı sırasında Bithumb yöneticileri, hem yerel hem de uluslararası piyasalar göz önünde bulundurularak halka açık bir liste için seçenekleri değerlendirdiklerini açıkladılar.

Bithumb’ın 2023’ün sonlarında, hisselerini Güney Kore’nin Nasdaq‘a eşdeğer olan Kosdaq‘ta listeleyerek halka açılmayı planladığı bildirildi. Borsa, ilk halka arzını (IPO) yönetmesi için Samsung Securities’ i seçtikten sonra, listeleme için 2025’in ikinci yarısını hedeflemişti.

Toplantı sırasında bir Bithumb yetkilisi, şirketin hem yerel hem de küresel borsaları dikkate alma konusundaki esnekliğini vurgulayarak, “Listeleme konusunda, sadece yurt içinde değil, yurt dışında da tüm olasılıklar açık” dedi.

ABD Nasdaq’ı potansiyel bir seçenek olarak adlandırılmış olsa da, Bithumb henüz kararını kesinleştirmedi. Borsa, CoinDesk’in listeleme planlarına ilişkin yorum taleplerine yanıt vermedi.

Bu hamle, Bithumb’ın küresel varlığını güçlendirmeye ve uluslararası piyasalarda kripto para ticaretine artan ilgiden faydalanmaya çalışmasıyla geldi.

Başarılı olması halinde, Nasdaq listesi Bithumb’ı Coinbase gibi büyük sektör oyuncularının yanına yerleştirecek ve borsanın küresel ayak izini daha da sağlamlaştıracaktır.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları