coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBeklenen An Çok Yaklaştı: İşte Milyar Dolarlık Airdrop'un Saati ve Altcoinin Piyasaya...

Beklenen An Çok Yaklaştı: İşte Milyar Dolarlık Airdrop’un Saati ve Altcoinin Piyasaya Çıkışı Hakkında Son Bilgiler!

Kripto para piyasasında uzun bir süredir en büyük altcoin airdroplarından biri olacak olan etkinlik gerçekleşmek üzere.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

EigenLayer’ın yerel tokeni EIGEN’in merakla beklenen piyasaya sürülüşü Salı günü saat 07:00’de (UTC+3) gerçekleşecek.

Token, piyasaya sürülmesinden bir saat sonra, saat 08:00’de Binance’te listelenecek.

EigenLayer, En Büyük Restaking Platformlarından Biri Olarak Tanınıyor

EigenLayer, kullanıcıların Ethereum (ETH) stake etmeleri için benzersiz bir seçenek sunarak Ethereum’un diğer ağların güvenliğini sağlamak ve ek ödüller kazanmak için yeniden kullanılmasına olanak tanıyor. Yenilikçi yaklaşımına rağmen, protokoldeki kilitli toplam değer (TVL) Haziran ayından bu yana %50’nin üzerinde düşerek şu anda yaklaşık 10 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Bu düşüş, restaking sektöründeki artan rekabeti yansıtıyor.

EIGEN’in toplam arzı 1.6 milyar token olacak ve 86 milyonu “stakedrop” olarak bilinen airdrop girişiminin bir parçası olarak erken benimseyenler için ayrılacak.

İlgili Haber  Bitcoin, Mevcut Seviyeden Yeni Bir Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Fırlayacak Mı? Analiz Şirketi Uyardı

Son 24 saat içinde 191.000 dolarlık işlem hacmi kaydeden perpetual borsa Aevo’da token fiyatı şu anda 4.03 dolar seviyesinde seyrettiğinden piyasa beklentileri yüksek. Token, 6.8 milyar dolarlık tamamen seyreltilmiş bir değerlemeyle (FDV) işlem görüyor, ancak piyasaya sürüldükten sonra dalgalanma bekleniyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları