coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriEkonomiFED'den Bir 50 Baz Puan İndirim Daha Mı Geliyor? Bostic Açıklama Yaptı!

FED’den Bir 50 Baz Puan İndirim Daha Mı Geliyor? Bostic Açıklama Yaptı!

FED yetkilisi Bostic, yaptığı açıklamasında, şartlı olarak 50 baz puanlık bir indirimi daha değerlendirmeye açık olduğunu bildirdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

FED yetkilisi Raphael Bostic enflasyon ve işgücü piyasasına ilişkin önemli görüşlerini paylaştı ve son verilerin enflasyonda süregelen düşüşün beklendiği gibi ilerlediğini gösterdiğini belirtti.

Kişisel Tüketim Harcamaları (PCE) endeksi hakkında konuşan Bostic, çekirdek enflasyonun %2.7’de kaldığının altını çizerek artan fiyatlarla mücadelede aşırı güvene karşı uyarıda bulundu.

Bostic, yaklaşan istihdam verilerinin önem taşıdığını ifade ederken, FED’in istihdam artışı rakamlarını yakından izleyeceğini belirtti. İstihdam artışının 100.000’in önemli ölçüde altına düşmesi halinde FED’in ekonomik durumu daha derinlemesine değerlendirmesi gerekeceğini kaydetti.

İlgili Haber  Son dakika: Kripto Para Borsası Coinbase, Yeni Bir Altcoin Listeleyeceğini İlan Etti!

Bostic, iş dünyası liderleriyle yaptığı görüşmelerde, şirketlerin yaygın işten çıkarmalar beklemediğini ve bunun FED’in istikrarlı bir işgücü piyasası beklentisiyle uyumlu olduğunu bildirdi. Bununla birlikte, işgücü piyasasının beklenmedik bir zayıflık göstermesi halinde, Bostic ihtiyati tedbir olarak 50 baz puanlık bir faiz indirimini değerlendirmeye açık.

İleriye dönük olarak Bostic, FED’in temel beklentisinin “düzenli” bir politika gevşemesi olduğunu, enflasyonun yavaşlamaya devam ederken istikrarlı bir işgücü piyasasının korunacağını teyit etti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları