coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBlackRock'tan Ethereum (ETH) Açıklaması! "Durum Yakında Değişmeyecek!"

BlackRock’tan Ethereum (ETH) Açıklaması! “Durum Yakında Değişmeyecek!”

BlackRock spot Ethereum ETF'lerindeki zayıf durumun yakın zamanda değişmesini beklemiyor. 

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ocak ayında onaylanan spot Bitcoin ETF‘lerinin ardından SEC Mayıs ayında da spot Ethereum ETF‘lerini onayladı.

Ancak Ethereum ETF’leri hala beklentiyi karşılayamadı ve Bitcoin ETF’lerine kıyasla zayıf girişler görmeye devam ediyor.

Bazı analistler bu durumun yakında değişmesini beklerken BlackRock bu durumun yakın zamanda değişmesini beklemiyor.

New York’taki Messari Mainnet konferansında konuşan BlackRock dijital varlıklar başkanı Robert Mitchnick, BlackRock’ın Ethereum ETF (ETHA) performansının şimdiye kadar Bitcoin ETF’sine kıyasla yetersiz olduğunu ve hayal kırıklığı yarattığını söyledi.

Ethereum ETF’lerinin işlem hacmi ve sermaye girişinin Bitcoin ETF’lerine kıyasla çok daha düşük olduğunu ve bu durumun yakın zamanda değişmeyeceğini belirten Mitchnick, Bitcoin’e kıyasla Ethereum’un yatırım varlığı olarak daha az tercih edildiğini söyledi.

“Bitcoin’e kıyasla ETH’nin yatırım hikayesinin ve anlatısının birçok yatırımcı için anlaşılmasının biraz daha zor olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden müşterilerimizin çoğuyla bu konuda eğitimler yapıyoruz.”

Ethereum ETF’lerinde akışlar ve AUM açısından Bitcoin muadilleri kadar büyük olmalarını beklemediklerini belirten Mitchnick yine de oldukça iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Son olarak ETHA’yı diğer ETH ETF’lerle karşılaştıran Mitchnick “ETHA gibi bir ETF’nin yedi hafta içinde yönetim altındaki varlıklarının 1 milyar dolara ulaşması çok nadirdir. Çoğu durumda, yeni ETF’lerin 1 milyar dolara ulaşması yıllar alır. Bu ETHA için büyük başarı.” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları