coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitcoin'de Beklenen An Sonunda Geldi! Peki Ralli Başlayacak Mı? Analistler Durumu Değerlendirdi!

Bitcoin’de Beklenen An Sonunda Geldi! Peki Ralli Başlayacak Mı? Analistler Durumu Değerlendirdi!

QCP Capital analistleri tarihsel olarak Ekim ayının Bitcoin'de boğa ayı olduğunu belirterek güncel durumu değerlendirdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin ve altcoinlerde yaşanan düşüşler sonrası yatırımcılar tarihsel olarak yükseliş ayları olarak bilinen Ekim ve sonraki ayları beklerken sonunda o an geldi.

Artık büyük ve hızlı yükselişlerin gelmesi beklenirken Singapur merkezli şirket QCP Capital analistleri güncel durumu değerlendirdi.

Tarihsel olarak Ekim ayının yükseliş ayı olduğunu belirten QCP Capital, BTC’nin Ekim aylarında ortalama %22,9’luk kazanç elde ettiğini söyledi.

Tarih tekerrür eder ve Bitcoin Ekim ayında yükseliş yaşarsa benzer bir artış BTC’yi 78 bin doların üzerine çıkarır ve yeni ATH gelir.

QCP son olarak Ethereum‘un da Ekim ayında yükseliş yaşadığını, Bitcoin’e kıyasla daha az oranda olduğunu belirtti.

Ancak analistler sabah saatlerinde önemli miktarda ETH Ekim Çağrısı satın alındığını gözlemlediklerini belirterek Uptober yani yükseliş ayı olarak bilinen Ekim ayında beklenen yükselişi görebileceğimizi tahmin etti.

QCP analistleri tarihsel Ekim ayı verilerinin olumlu spot ETF girişleri ve yaklaşan ABD seçimleri tarafından desteklenerek bu Ekim ayının büyük bir çıkış ayı olabileceğini belirtti.

“Sonunda “Uptober”dayız. Tarihsel olarak, Ekim ayı boğa ayıdır ve BTC son 9 Ekim ayının 8’inde ortalama %22,9’luk bir kazanç elde etmiştir.

Benzer bir artış bizi 78 bin doların üzerine çıkararak yeni tüm zamanların en yüksek seviyelerini kıracaktır.

Ethereum da Ekim ayında iyi performans gösterme eğiliminde olsa da, son 8 Ekim’deki ortalama getirisi yaklaşık %5 olmuştur. Ancak, bu sabah önemli miktarda ETH Ekim Çağrısı satın alındığını gözlemledik.

BTC 8 aydır 60 bin dolar -70 bin dolar aralığında işlem görüyor.

Uptober sonunda büyük bir çıkış göreceğimiz ay mı olacak? Piyasa bu durumu özellikle de ABD seçimleri yaklaşırken değerlendiriyor.”

Analistler son olarak spot ETF girişlerinin pozitif kalmasının ve perp fonlamasının boğa rallisinin yaşandığı birinci çeyrekteki seviyelere yaklaşmasının yükseliş işareti olduğunu belirtti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları