coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin'de Yükseliş Nasıl Gelir? Analistler, Muhtemel Yolları Paylaştı

Bitcoin’de Yükseliş Nasıl Gelir? Analistler, Muhtemel Yolları Paylaştı

Dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin'de yükseliş için muhtemel yollar ve kaynaklar neler? İşte analiste göre cevap.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

K33 Research, piyasa 2024’ün dördüncü çeyreğine girerken Bitcoin (BTC) için çeşitli yükseliş faktörlerini özetledi.

Son rapora göre, küresel para politikasındaki değişimler ve yeni kurumsal gelişmelerin Bitcoin’in yukarı yönlü ivmesini artırması muhtemel.

Makroekonomik eğilimlerin kripto paralar için nasıl elverişli bir ortam oluşturduğunun vurgulandığı raporda, “FED’in politika değişikliği şimdiden ivme yarattı ve Çin’in likiditeyi artırma çabalarının küresel piyasa faaliyetlerini daha da artırması muhtemel” denildi.

İlgili Haber  Coinbase, İki Yeni Altcoini Daha Listelemek Üzere Yol Haritasına Ekledi!

İyimserliği besleyen bir diğer önemli faktör de BlackRock’ın spot Bitcoin ETF’lerinin kurumsal opsiyon ticaretinin onaylanmış olması. Eylül ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) iShares Bitcoin Trust (IBIT) için opsiyon ticaretini onayladı ve K33 Research bu hamlenin ETF piyasasında artan talebi tetikleyeceğine inanıyor.

K33 Research’ün raporunda, “Eylül ayında SEC’in IBIT opsiyonlarını onaylamasıyla temelde yükselişe yönelik bir başka gelişme daha yaşandı. Bu opsiyonların, opsiyonlara maruz kalma talebini karşılamak için yeni bir ETF giriş dalgasına yol açmasını bekliyoruz” denildi.

SEC’in onayı önemli bir dönüm noktasına işaret ederken, K33 ayrıca IBIT’te opsiyon ticaretinin resmi olarak başlayabilmesi için Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) ve Para Birimi Denetçisi Ofisi’nden (OCC) daha fazla düzenleyici izin alınması gerektiğinin altını çizdi. Yine de onay, kurumsal ürünlerin Bitcoin piyasasına entegre edilmesinde önemli bir adım olarak görülüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları