coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinXRP ETF'nin Şansı Var Mı? Bloomberg Analisti "Evet!" Dedi, XRP ve Solana...

XRP ETF’nin Şansı Var Mı? Bloomberg Analisti “Evet!” Dedi, XRP ve Solana ETF’lerinin Kaderini Değiştirebilecek Olayı Açıkladı!

Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas, Donald Trump'ın yaklaşan ABD başkanlık seçimlerinde olası bir zaferinin XRP ve Solana ETF'lerinin kaderini değiştirebileceğini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin ve altcoin piyasası dün oldukça hareketli saatler yaşadı. İsrail-İran arasında yaşanan gerilim BTC ve altcoin fiyatlarında düşüşe neden olurken Bitwise tarafından gelen hamle XRP fiyatını olumlu etkiledi.

Buna göre çıkan XRP haberlerinin ardından Bitwise sözcüsü XRP ETF kaydının gerçek olduğunu doğruladı ve Bitwise’ın XRP ETF için Delaware tröstünü kaydettirdiğini belirtti.

Trump’ın Kazanması XRP ve Solana ETF’lerinin Kaderini Değiştirir!

Bitwise’ın XRP hamlesi ETF söylentilerini tekrardan gündeme getirirken Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas, Donald Trump’ın yaklaşan ABD başkanlık seçimlerinde olası bir zaferinin XRP ve Solana ETF’lerinin kaderini değiştirebileceğini söyledi.

Eric Balchunas, SEC Başkanı Gary Gensler liderliğindeki yönetimden ve mevcut düzenlemeler karşısında SOL ve XRP gibi yeni kripto para ETF’lerinin onaylanmasının zor olduğunu belirtti.

Balchunas SOL ve XRP gibi farklı kripto ETF’lerinin onay alabilmesi için Trump’ın kazanması gerektiğini söyledi.

Analist eski başkan Donald Trump’ın kazanmasının Gensler’in görevden ayrılmasıyla sonuçlanabileceğini ve Solana ve XRP gibi altcoinler için ETF’lerin onaylanmasını sağlayacak daha yumuşak kuralların önünü açabileceğini belirtti.

Bu noktada Balchunas, Donald Trump’ın seçim zaferinin XRP ve SOL ETF’leri için onay şansını artırabileceğini ifade etti.

The ETF Store başkanı Nate Geraci de mevcut yönetimin duruşu karşısında bir Solana ETF’inin önümüzdeki bir veya iki yıl içinde onaylanma şansının hala zayıf olduğunu belirtti. Solana ETF’leri ABD’de gecikmelerle karşı karşıya kalırken, Brezilya iki spot Solana ETF’i onayladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları