coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinArthur Hayes Bitcoin ve Altcoin Rallisinin Önündeki En Büyük Engeli Açıkladı! Ethereum...

Arthur Hayes Bitcoin ve Altcoin Rallisinin Önündeki En Büyük Engeli Açıkladı! Ethereum ve Solana’yı Karşılaştırdı: Kazanan Kim Olacak?

BitMEX eski CEO'su Arthur Hayes Bitcoin ve kripto paraların seçimlerdeki belirsizliğin ortadan kalmasından sonra yükselişe geçeceğini belirtti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin (BTC) ve altcoinler hakkında yaptığı açıklamalar kadar yatırımlarıyla da çok konuşulan BitMEX eski CEO’su Arthur Hayes, yeni açıklamalarda bulundu.

The Big Whale ile yaptığı röportajda ABD başkanlık seçimlerinin şu anda kripto para piyasasının önündeki en büyük engel olduğunu belirten Hayes, seçimin sonucuna dair belirsizliğin ortadan kalmasından sonra Bitcoin ve kripto piyasalarının yeniden ivme kazanacağına inandığını söyledi.

Bu noktada Hayes, Kasım ayındaki seçimler sonrasında yeni başkanın hemen belli olmayacağını, bunun 3-6 aylık bir dönemde belli olacağını düşündüğünü de ekledi.

ABD seçimlerinin Bitcoin gibi varlıklar için risk olduğunu ve yükselişi engelleyebileceğini belirten Hayes, seçim belirsizliğinin ortadan kalmasını beklediğini ve önümüzdeki birkaç aylık dönemde fazla risk nedeniyle daha fazla alım yapmayacağını da açıkladı.

Ünlü isim, seçim sonrası hükümet harcamalarının artıracağını, doların değer kaybedeceğini ve bunun sonucunda da Bitcoin ve kripto paraların değer kazanacağını belirtti.

“Kim kazanırsa kazansın kazanan kişi parayı basacak, bu da Bitcoin için olumlu bir ortam yaratacak.” diyen Hayes, yatırımcıların seçime kadar olan dönemde dikkatli hareket etmeleri gerektiğini belirtti.

Solana’nın Ethereum’u Geçmesi Zor!

Arthur Hayes ayrıca, Ethereum (ETH) ve Solana‘ya da değindi. SOL gibi altcoinlerin Ethereum’u geçmesinin çok çok zor olduğunu belirten Hayes, Ethereum’un şu anda yenilikçi uygulamalar ve geliştirici sayısı bakımından lider olduğunu söyledi.

Hayes Solana’nın da pek çok yönden yenilikçi ve rekabetçi olduğunu kabul etse de temelde SOL ve diğer altcoinlerin ETH’yi geçmesinin zor olduğunu söyledi.

“Solana son derece iyi yapılmış. Gerçekten iyi bir temeli var. Harika, etkileşimli bir topluluğa sahip. Memecoin olayı Solana için şimdiye kadar olan en iyi şeylerden biri oldu. Ancak günün sonunda ETH’nin piyasa değerinin dörtte birine sahip bulunuyor.

Bu noktada olasılıksal bir temelde, Solana ve diğer altcoinlerin ETH’yi geçmeleri onlar için son derece zor olacak. Çünkü ETH’de durmuyor.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları