coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinÜnlü Analist "Solana'da Her Şey Yükselişe İşaret Ediyor" Dedi, Ekim Ayı Fiyat...

Ünlü Analist “Solana’da Her Şey Yükselişe İşaret Ediyor” Dedi, Ekim Ayı Fiyat Hedefini Açıkladı!

Bitget Research Baş Analisti Ryan Lee, Solana'nın Ekim ayında yükselmesini beklediklerini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin ve altcoinler için yükseliş ayı olarak bilinen Ekim ayı düşüşle başladı. Bu düşüşte kriptoya özgü olmayan nedenler (İran-İsrail arasındaki gerginlik) etkili olurken yatırımcılar Ekim ayında hala yükseliş beklentisini devam ettiriyor.

Bu noktada analistler Solana‘nın Ekim ayında yükselmesini beklerken bu yükselişte artan ağ aktivitesi, güçlü ortaklıklar ve piyasa duyarlılığının etkili olacağını değerlendirdi.

The Block’a konuşan Bitget Research Baş Analisti Ryan Lee, Solana  ağındaki artan aktivitenin , önemli ortaklıklar ve olumlu piyasa hissiyatıyla bir araya gelmesinin, SOL fiyatındaki yükselişe zemin hazırladığını iddia etti.

“Mevcut piyasa hissiyatı, artan aktivite ve Solana ekosisteminin devam eden gelişimi ve önemli ortaklıklar göz önüne alındığında, Solana’nın Ekim ayında düşüşten çok yükselişe geçmesini ve potansiyel olarak 160 ila 180 dolarlık bir fiyat aralığına ulaşmasını bekliyoruz.”

Solana’da 110 doların önemli bir destek seviyesi olduğunu belirten Lee, bu desteğin Ağustos ayının başında yaşanan büyük çöküş esnasında da çalıştığını ve SOL’un bu seviyeye sağlam bir şekilde tutunduğunu söyledi.

Zincir üstü verilerin Solana’nın Eylül ayında günlük aktif adreslerde önemli bir artış yaşadığını gösterdiğini belirten analist, Solana’nın toplam kilitli değerinin de yaklaşık 5,5 milyar dolara ulaşarak son ayların en yüksek seviyesine ulaştığına dikkat çekti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları