coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBill Gates'in 2014 Yılında Bitcoin Hakkında Söyledikleri Ortaya Çıktı

Bill Gates’in 2014 Yılında Bitcoin Hakkında Söyledikleri Ortaya Çıktı

Microsoft kurucusu Bill Gates'in Bitcoin fiyatı 400 dolarken BTC hakkında söyledikleri yeniden ortaya çıktı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

On yıl önce, unutulan ancak dikkate değer bir röportajda Bill Gates Bitcoin’i övdüğü ve BTC sadece 400 dolardan işlem görürken “paradan daha iyi” olarak nitelendirdiği kaydedildi.

Microsoft’un kurucu ortağı, BTC’nin tarafların aynı yerde bulunmasını gerektirmeden ucuz ve verimli işlemleri kolaylaştırma kabiliyetine vurgu yapmıştı. Gates, büyük işlemler için geleneksel paranın uygunsuz hale gelebileceğini, oysa Bitcoin’in altında yatan teknolojinin daha sorunsuz ve daha uygun maliyetli transferlere izin verdiğini söyledi.

İlgili Haber  İflas Durumundaki FTX, Elindeki Bu Altcoinin Tamamını Çok Büyük İndirimle Satacak!

Röportaj sırasında Bill Gates, Bitcoin teknolojisinin insanların küresel olarak işlem yapma biçiminde devrim yapma potansiyeli nedeniyle heyecan verici olduğunu belirtti. Bahsettiği müşterilerin anonimlik değil, daha ziyade verimli ve şeffaf bir değer aktarım aracı aradığına dikkat çekti. Ayrıca, insanların dijital para birimleri konusunda kendilerini daha rahat hissetmelerini sağlamak için ek güvenceler sunabilecek benzer teknolojiler geliştirme olasılığından bahsetti ve Bitcoin’in terörizm veya kara para aklama gibi yasadışı faaliyetlerle bağlantılı olmadığını özellikle vurguladı.

Ancak 2018’de Gates, Bitcoin’e yönelik çok daha eleştirel bir bakış açısını dile getirmiş ve elinden gelse BTC’yi shortlayacağını belirtmişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları