coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBinance Bu Altcoinleri İzlemeye Aldı! İşte Liste...

Binance Bu Altcoinleri İzlemeye Aldı! İşte Liste…

Binance, bazı altcoinlerden  tohum etiketini kaldıracağını, bazılarına da izleme etiketi ekleyeceğini belirtti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bazı altcoinleri tohum etiketi uygulayarak listeliyor. Bunun nedeni, bu altcoinlerin diğer listelenen altcoinlere kıyasla daha volatil ve riskli olmalarıdır.

Bu noktada Binance, bazı altcoinlerden  tohum etiketini kaldıracağını, bazılarına da izleme etiketi ekleyeceğini belirtti.

Binance BLZ, CLV, KEY, PROS ve VITE isimli altcoinler için İzleme Etiketini genişleteceğini, PENDLE ve SEI için Tohum Etiketini kaldıracağını belirti.

“Son incelemelere göre Binance, İzleme Etiketini daha fazla altcoini kapsayacak şekilde genişletecek ve 03.10.202 tarihinde bazı altcoinler için Tohum Etiketi’ni kaldıracak.

İzleme Etiketi listesine eklenecek altcoinler şunlardır:

Bluzelle (BLZ), CLV (CLV), SelfKey (KEY), Prosper (PROS), VITE (VITE)

Tohum Etiketi kaldırılacak altcoinler şunlardır:

Seed Tag listesinden kaldırılacak tokenlar şunlardır:

Pendle (PENDLE) ve Sei (SEI)

İzleme Etiketi olan altcoinler diğer listelenen altcoinlere kıyasla belirgin şekilde daha yüksek oynaklık ve risk sergiler. Bu altcoinler yakından izlenir ve düzenli incelemeler yapılır. İzleme Etiketi olan altcoinlerin listeleme kriterlerimizi karşılamama ve platformdan çıkarılma riski altında olduğunu unutmayın.

Öte yandan, Tohum Etiketi olan altcoinler, diğer listelenen altcoinlere kıyasla daha yüksek oynaklık ve risk sergileyebilecek yeni, yenilikçi projeleri temsil eder. “

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları