coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBu Altcoin Durdurulamıyor! Dün ABD'li Dev Şirketle Ortaklık Kurdu, Bugün Japonya Pazarına...

Bu Altcoin Durdurulamıyor! Dün ABD’li Dev Şirketle Ortaklık Kurdu, Bugün Japonya Pazarına Açılıyor!

Aptos Labs yaptığı satın almayla Japonya pazarına girmeye hazırlanıyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Aptos (APT), Japonya’nın blockchain ekosisteminin önemli oyuncularından HashPalette’i satın alarak Japonya pazarına girmeye hazırlanıyor.

Katman-1 blok zinciri geliştiricisi Aptos Labs, HashPalette’i satın aldığını duyurdu.

Bu satın alma kapsamında HashPalette’nin blok zincirini Aptos ağına entegre edecek, Palette Chain blok zinciri ve mevcut HashPalette uygulamaları Aptos ağına taşınacak.

Aptos Labs bu satın almayla HashPalette’in Japonya’daki güçlü konumunu kullanarak başka büyük işletmelerle bağlantı kurmak ve Asya genelindeki varlığını genişletmek için kullanmayı hedefliyor.

Aptos Labs, HashPalette’i satın almanın yanı sıra HashPalette’in ana şirketi olan HashPort ile de stratejik bir ortaklık kurdu. Bu iş birliği kapsamında HashPort, Japonya pazarına özel yenilikçi ürünler yaratmak için Aptos’un blockchain altyapısını kullanabilecek.

Aptos Labs’ın kurucusu ve CEO’su Mo Shaikh satın almayla ilgili şunları söyledi:

“HashPalette’in satın alınması ve HashPort’un Palette Zincirinin Aptos’a taşınması, Japon işletmelerini ve geliştiricilerini son teknoloji blockchain teknolojisiyle güçlendirme yolunda kritik ilk adımlardır.”

Aptos genişlemesi bu ortaklıklarla sınırlı değil. Zira Franklin Templeton, Franklin OnChain ABD Hükümet Para Fonu’nu (FOBXX) Aptos ağına genişlediğini duyurmuştu.

İlgili Haber  Franklin Templeton 435 Milyon Dolarlık Fonu İçin Bu Altcoini Seçti!

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları