coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinSıcak Gelişme! Binance Labs Yatırım Yaptığı Yeni Altcoin Projesini Açıkladı!

Sıcak Gelişme! Binance Labs Yatırım Yaptığı Yeni Altcoin Projesini Açıkladı!

Binance’in girişim sermayesi ve kuluçka kolu olan Binance Labs Sophon'a yatırım yaptı

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Binance’in girişim sermayesi ve kuluçka kolu olan Binance Labs Sophon‘a yatırım yaptı.

Binance Labs, önümüzdeki ay ana ağ lansmanı ve token dağıtımı öncesinde oyun, sosyal, yapay zeka, tahmin piyasaları ve daha birçok alanda eğlence uygulamaları için bir ekosistem olan Sophon‘a yatırım yaptığını duyurdu.

Bu yatırım, Binance Labs’ın Web3’ü daha erişilebilir hale getiren ve ekosistem büyümesini sağlayan erken aşama projeleri güçlendirme konusundaki kararlılığını vurguluyor.

Binance Labs Yatırım Direktörü Andy Chang, “Binance Labs, Web3’ün sınırlarını zorlayan ve ekosistemin büyümesini destekleyen erken aşama projelerini güçlendirmeye kendini adamıştır. Sophon’un güçlü endüstri ortaklıkları ve erken başarısı, eğlence, oyun ve yapay zeka alanlarında devrim yaratma konusunda muazzam potansiyellerine işaret ediyor” dedi .

Sophon CEO’su Seb, “Binance Labs’ın internetteki yeni nesil eğlenceyi güçlendirme misyonumuza katılmasından heyecan duyuyoruz. Amacımız, teknolojiyi kullanıcılar için zahmetsiz ve erişilebilir hale getirirken geliştiricilere sınırları zorlamaları ve uygulamalarını daha önce hiç olmadığı kadar hızlandırmaları için araçlar sağlamak.” dedi.

Binance Labs yatırım miktarını açıklamadı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları