coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizDeneyimli Analist, Bitcoin (BTC) ve Dogecoin (DOGE) Fiyatında Korunması Gereken Çok Kritik...

Deneyimli Analist, Bitcoin (BTC) ve Dogecoin (DOGE) Fiyatında Korunması Gereken Çok Kritik Seviyeleri Paylaştı

Kripto para analisti Ali Martinez, yaptığı açıklamasında Bitcoin ve Dogecoin fiyatı için kritik seviyeleri paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para analisti Ali Martinez, bugün yaptığı açıklamalarında Bitcoin fiyatında kritik seviyeleri paylaştı ve beklentilerini listeledi.

Martinez, yaptığı açıklamasında BTC fiyatı için izlenmesi gereken çok kritik seviyenin 60.365  dolar olduğunu söyledi. Analiste göre, bu seviyenin altına bir iniş yaşanması durumunda 57.420 dolara kadar bir dip görülebilir.

Bununla birlikte bu seviyenin korunmasının başarılması durumunda ise analist, 63.300 dolara bir geri sıçrama yaşanabileceğine inanıyor.

İlgili Haber  İran'ın İsrail Geriliminin Ardından Bitcoin'e Talep Ne Durumda? Neden Yükseliş Gelmiyor?

Buna ek olarak Ali Martinez, dünyanın en büyük memecoini Dogecoin (DOGE) hakkında da paylaşım yaptı ve kritik seviyeyi açıkladı. Analiste göre, 60.210 kripto para adresi, 0.11 dolar fiyat seviyesinden 36.40 milyar DOGE satın aldı.

Martinez, Dogecoin fiyatının boğa görünümü devam ettirebilmesi için bu seviyeyi yeniden kazanması gerektiğini düşünüyor. Aksi bir durumda ise, bu seviye geri kazanılamazsa kripto para cüzdanlarının kayıplarını minimalize etmek istemesi nedeniyle bir satış baskısı ile karşı karşıya kalınabilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları