coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerAli Martinez, Bitcoin ve Dogecoin'in Durumunu Değerlendirdi: Ne Bekliyor?

Ali Martinez, Bitcoin ve Dogecoin’in Durumunu Değerlendirdi: Ne Bekliyor?

Kripto para analisti Ali Martinez, yaptığı açıklamasında Bitcoin ve Dogecoin fiyatını değerlendirdi. İşte detaylar.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para analisti Ali Martinez, bugün yaptığı son açıklamalarında Bitcoin, Dogecoin ve genel piyasa hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Dogecoin ile başlayan analist, DOGE için bir boğa senaryosu yazdı. Analiste göre, Dogecoin ağındaki büyük ölçekli işlemlerin sayısı yükselmeye devam ediyor ve bu da kurumsal yatırımcıların ve DOGE balinalarının potansiyel olarak bir yükseliş için konumlandığı anlamına gelebilir.

İlgili Haber  il Capo, Bitcoin'deki Hafif Toparlanmanın Ardından Beklediklerini Paylaştı

Buna ek olarak Martinez, Bitcoin hakkında pek de dillendirilmeyen bir metriğe dikkat çekti. Analistin açıklamasına göre, BTC fiyatı, 2022 yılının Haziran ayından bu yana kısa vadeli yatırımcıların realize fiyatlarından daha düşük bir seviyeden işlem görüyor.

Analiste göre BTC fiyatı bu seviyenin altında kaldığı sürece kısa vadeli yatırımcılar daha fazla kayıp yaşamamak için satış yapabilir ve bir satış dalgasını tetikleyebilir. Analiste göre bu seviye 63.000 dolarda bulunuyor ve dikkatle takip edilmeli.

Bu yazının yazıldığı anlarda BTC fiyatı 62.083 dolarda, Martinez’in bahsettiği noktadan aşağıda olsa da bu seviyeye yakın bir noktada bulunuyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları