coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizAnalist, Bitcoin Fiyatında Trendin Yukarı Yöne Değişmesi İçin Aşılması Gereken Seviyeyi Açıkladı!

Analist, Bitcoin Fiyatında Trendin Yukarı Yöne Değişmesi İçin Aşılması Gereken Seviyeyi Açıkladı!

Kripto para analisti Ali Martinez, kısa bir süre önce yaptığı paylaşımda Bitcoin fiyatının trendine değindi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para analisti Ali Martinez, yaptığı açıklamasında Bitcoin’in hangi yöne ilerleyeceğine dair ipucu verdiğini iddia ettiği bir metriği tartıştı.

Analiste göre, 200 günlük basit hareketli ortalama (SMA) verisi, BTC’nin trend yönünün belirlenmesinde oldukça etkili. Martinez, BTC fiyatının bu metriğin üzerinde olması halinde fiyatta bir genişleme yaşandığını, altında olması halinde ise genellikle bir ayı piyasasına işaret ettiğini belirtti.

İlgili Haber  Ripple Davasında SEC Yine Köşeye Sıkışmış Olabilir: Coinbase de Devreye Girdi

Analist, mevcut durumda BTC fiyatının, iki aydır yaklaşık olarak 63.600 dolar seviyesinde bulunan 63.600 dolar seviyesinin altında olduğunu, bunun da fiyatta aşağı yönlü momentum açısından endişe kaynağı olmaya devam ettiğini söyledi.

Bu yazının yazıldığı anlarda Bitcoin, son 24 saatteki %0.61’lik düşüşüyle birlikte 61.901 dolardan işlem görüyor. Son bir haftada ise yaklaşık olarak %5 değer kaybetti.

Buna ek olarak Ethereum hakkında da konuşan analist, 10.000 ETH’nin üzerinde varlık tutan ETH balinalarının sayısının Temmuz ayından bu yana %7 azaldığını bildirdi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları