coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizNYDIG Açıkladı! Bitcoin Yaşadığı Düşüşlere Rağmen Yine Zirvede, Yükseliş Yakın Olabilir!

NYDIG Açıkladı! Bitcoin Yaşadığı Düşüşlere Rağmen Yine Zirvede, Yükseliş Yakın Olabilir!

NYDIG araştırma başkanı Greg Cipolaro Bitcoin'in %49,2'lik bir yıllık kazançla en iyi performans gösteren varlık olmaya devam ettiğini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) geçtiğimiz üçüncü çeyrekte sert düşüşler yaşadı. Bu düşüşler karşısında BTC 50.000 doların altına kadar düşerken hala en güçlü varlık olmaya devam ediyor.

NYDIG araştırma başkanı Greg Cipolaro yakın tarihli notunda, Bitcoin’in bu yıl şimdiye kadar %49,2’lik bir yıllık kazançla en iyi performans gösteren varlık olmaya devam ettiğini söyledi.

Cipolara ayrıca BTC’nin ikinci çeyrekte yaşadığı düşüşlerin ardından toparlanarak üçüncü çeyrekte sadece %2,5 değer kazandığını ancak büyük satışlar nedeniyle olumsuz etkilendiğini de ekledi.

“Bitcoin son altı ayın büyük bölümünde, Mt. Gox ve Genesis alacaklı dağıtımları ve ABD ile Alman hükümetlerinden gelen büyük BTC satışları gibi önemli olumsuzluklar nedeniyle büyük düşüşler yaşadı.

Bu olumsuz duruma rağmen Bitcoin 2024’te hala en iyi performans gösteren varlık sınıfı olmaya devam ediyor.”

Bitcoin Fiyatında Yükseliş Beklentisi!

Cipolara ayrıca, yaklaşan ABD seçimlerinin sonucunun, kazanan adaydan bağımsız olarak Bitcoin ve kripto para birimi sektörünü olumlu yönde etkilemesi beklediğini belirterek “yaklaşan ABD seçimi, 4. çeyrekteki piyasa performansında büyük bir rol oynayacak ve Trump kazanırsa daha büyük kazançlar bekleniyor. 4. çeyrek geleneksel olarak BTC için yükseliş dönemidir ve tarihin tekerrür etmesini sağlayabilecek bir dizi katalizör vardır.” dedi.

Cipolaro son olarak Bitcoin’in ABD hisseleriyle 90 günlük hareketli korelasyonunun 3. çeyrekte de artmaya devam ettiğini ve portföy çeşitlendirmesi için iyi bir seçenek olmaya devam ettiğini söyledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları