coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin ve Kripto Paralar İçin Gary Gensler Devri Kapanıyor! Donald Trump Başkan...

Bitcoin ve Kripto Paralar İçin Gary Gensler Devri Kapanıyor! Donald Trump Başkan Olursa SEC Başkanlığı İçin En Büyük Aday Belli Oldu!

Politico, Robinhood Baş Hukuk Müşaviri Dan Gallagher'ın Donald Trump'ın başkanlığı kazanması halinde SEC Başkanlığı için önde gelen adaylardan biri olarak ortaya çıktığını söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin (BTC) ve kripto para piyasası için kritik önem taşıyan ABD başkanlık seçimleri yaklaşırken Politico Donald Trump‘ın seçimleri kazanması halinde, SEC başkanlığı için en büyük adayın Robinhood’un baş hukuk müşaviri olduğunu söyledi.

Haberini eski üst düzey düzenleyicilere, lobicilere ve menkul kıymetler avukatının verdiği bilgilere dayandıran Politico, Robinhood Baş Hukuk Müşaviri Dan Gallagher‘ın Donald Trump’ın başkanlığı kazanması halinde Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun başkanlığı için önde gelen adaylardan biri olarak ortaya çıktığını söyledi.

Gallagher, 2011-2015 yılları arasında komisyon üyesi olarak görev yapmıştı. Kripto para regülasyonlarına önem verdiği belirtilen Gallagher’in ılımlı bir yaklaşımda bulunacağı belirtiliyor.

Politico‘ya konuşan SEC’in eski üst düzey yetkililerinden biri “O doğal bir tercih olurdu” dedi.

Politico’ya konuşan bir diğer isim ise Gallagher’ın Robinhood’dan ayrılmak isteyip istemeyeceğinin belirsiz olduğunu ancak Gallagher’ın işini sevdiğini ve SEC’in bir sonraki başkanının kim olabileceğine dair herhangi bir tartışmada ismimin yer almasının bir onur olduğunu söyledi.

Haberde Gallagher dışında Trump yönetiminde SEC başkanı adayı olarak görülen diğer isimler arasında , “CryptoDad” olarak bilinen eski Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu Başkanı Chris Giancarlo ; şu anda Willkie Farr & Gallagher hukuk firmasında ortak olan eski SEC Genel Danışmanı Robert Stebbins ; ve kurumun beş kişilik komisyonunda Cumhuriyetçi bir koltukta oturan mevcut SEC Komiseri Hester Peirce’ın da yer aldığı belirtildi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları