coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinSızan Belgesel Videosunda Satoshi Nakamoto Olduğu İddia Edilen Peter Todd Kimdir?

Sızan Belgesel Videosunda Satoshi Nakamoto Olduğu İddia Edilen Peter Todd Kimdir?

HBO'nun Satoshi Nakamoto belgeseline ait olduğu iddia edilen bir videoda Peter Todd, kendisinin Satoshi olduğunu iddia etti.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Satoshi Nakamoto’nun kimliğini açıklayacağını iddia eden HBO yapımı belgeselin lansmanına artık çok az bir süre kalmışken X üzerinde bir video ortaya çıktı ve videonun belgeselden bir kesit olduğu iddia edildi.

Söz konusu videoda, Bitcoin’in erken geliştiricilerinden biri olan Peter Todd’un kendisinin Satoshi Nakamoto olduğunu iddia ettiğini görüyoruz. Genel olarak belgeselin Todd’un bu görüşüne katılıp katılmadığı yayınlandıktan sonra belli olacak.

Söz konusu video şu anda telif hakkı iddiasıyla X üzerinden kaldırılmış durumda ve bu da aslında kesitin belgeselden olduğunu kanıtlar nitelikte olabilir.

Videonun ortaya çıkmasının ardından Polymarket üzerindeki tahmin verileri alt üst oldu ve diğer ziyade, Todd’un isminin muhtemel adaylar arasında bile olmaması sebebiyle “diğer” seçeneği bu yazının yazıldığı anlarda en yüksek olasılığa sahip seçenek olarak ön plana çıktı.

İlgili Haber  Satoshi Nakamoto'nun Kimliğini Açıklayacağını İddia Eden Belgesele Saatler Kaldı! Oranlar Tepetaklak! İşte Son Liste

Peki Peter Todd Kimdir?

Peter Todd tanınmış bir Bitcoin Core geliştiricisi ve kriptografi danışmanı. İlk günlerinden bu yana Bitcoin’in geliştirilmesinde aktif olarak yer aldı ve özellikle güvenlik ve gizlilikle ilgili alanlarda protokole önemli katkılarda bulundu. Todd, birçok önemli Bitcoin iyileştirme önerisi (BIP) üzerinde yaptığı çalışmalarla ve Bitcoin ağının sağlamlığını ve esnekliğini artıran güvenlik önlemlerini savunmasıyla tanınıyor.

Güvenlik odaklı bir geliştirici olarak ün yapmış olan Todd, genellikle potansiyel güvenlik açıklarını vurguluyor ve riskleri azaltmak için çözümler üzerinde çalışıyor. Todd, Bitcoin ile ilgili çalışmalarının yanı sıra, Bitcoin blok zincirini kullanarak belirli bir zamanda verilerin varlığını doğrulamaya olanak tanıyan bir protokol olan OpenTimestamps dahil olmak üzere diğer blok zinciri ve kriptografi projelerine de katkıda bulundu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

3 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

3 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Güldür güldür şevket

Y.t

Last edited 3 saat önce by Güldür güldür şevket
Güldür güldür şevket

Bu bahsedilen Coin için sanırım yarın haberi gelcek

nermin38@hotmail.com

Aspagaraz haber sanırım y.t.d değişdir MEXC eland

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları