coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerBitwise Bitcoin'in 80 Bin Dolara Ulaşması Gereken Üç Şartı Açıkladı!

Bitwise Bitcoin’in 80 Bin Dolara Ulaşması Gereken Üç Şartı Açıkladı!

Matt Hougan, Bitcoin'in 4. çeyrekte 80 bin doların üzerine çıkma potansiyeli olduğunu ve bunun için üç şartın gerçekleşmesi gerektiğini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin ve kripto para piyasası Mart ayındaki ATH sonrasında inişli çıkışlı bir seyir izlerken tarihsel olarak yükseliş ayları olarak bilinen Ekim ve sonrasında büyük yükselişler yaşanması bekleniyor.

Bu noktada BTC için pek çok fiyat tahmin edilirken bir tahmin de Bitwise CIO’su Matt Hougan‘dan geldi.

The Block’a konuşan Matt Hougan, Bitcoin’in 4. çeyrekte 80 bin doların üzerine çıkma potansiyeli olduğunu ve bunun için üç şartın gerçekleşmesi gerektiğini söyledi.

Bitwise CIO’su Bitcoin’in son çeyrekte 80.000 doları aşması için ABD seçim sonuçlarını, makroekonomik faktörleri ve kripto sektöründeki istikrarı temel unsurlar olarak gördüğünü söyledi.

1-ABD Seçim Sonuçları!

Matt Hougan, ABD seçimlerinin kripto paralar için büyük bir olay olduğunu ve çoğu insan bunun ikili bir sonuç olduğunu düşündüğünü söyledi. Çoğu seçmene göre, Trump = İyi, Harris = Kötü.

Ancak Hougan, Bitcoin’in gelişmesi için politikacılara ihtiyacı olmadığını sadece onların yoldan çekilmesi gerektiğini söyledi.

“Bu noktada Demokratların Kongre’nin her iki kanadını ve Beyaz Saray’ı ele geçirmesi dışında, Demokratların sadece sektöre daha tarafsız bir yaklaşım benimsemesiyle Bitcoinn’deki beklenen gelişmenin ve yükselişin gerçekleşeceğini düşünüyorum.”

2-Ekonomik Olaylar!

Ekonomiye ilişkin olarak Bitwise CIO, yıl sonuna kadar toplamda 50 baz puanlık iki faiz indirimi ve Çin’den gelecek ek mali teşviklerin, Bitcoin’in yükselişi için gerekli diğer koşul olduğunu belirtti.

3-Büyük Sürprizlerin Olmaması!

Bitwise CEO’suna göre bu yıl Bitcoin’in 80.000 doların üzerinde işlem görmesi için son şart, kripto sektöründe büyük sürprizlerin olmadığı bir dönem olmasıdır.

Hougan’a göre “Büyük saldırılar yoksa, Büyük çaplı yeni davalar yoksa, Daha önce kilitlenmiş coin’lerin aniden kilit açılışı yoksa sonrasında yükseliş gelir.”

Hougan son olarak Bitcoin’in 100 bin dolara dahi çıkabileceğini ancak 100 bin dolar için daha geniş bir kripto coşkusu gerektiğini belirtti.

“Bu üç koşulun ötesinde daha geniş bir kripto rallisi Bitcoin’in 100 bin dolara çıkmasına kesinlikle yardımcı olabilir. “

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları