coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinDev Animoca Brands, Bir Altcoine Yatırım Yaptığını Açıkladı: Fiyatta İnanılmaz Yükseliş Var!

Dev Animoca Brands, Bir Altcoine Yatırım Yaptığını Açıkladı: Fiyatta İnanılmaz Yükseliş Var!

Kripto para şirketi Animoca Brands'in yatırım yaptığını açıkladığı altcoinin fiyatında ciddi miktarda yükseliş var.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Yakın zamanda yapılan bir duyuruda Animoca Brands, açık piyasadan ek PROS tokenleri satın alma niyetini açıkladı.

Prosper’ın hizmet tokeni olan PROS, zincir üzerinde kurumsal düzeyde Bitcoin madenciliği gücü getirmek üzere tasarlandı. Token, Bitcoin hashrate’inin yanı sıra daha geniş Bitcoin ekosistemine de maruz kalma imkanı sunuyor. PROS’un mevcut dolaşımdaki piyasa değeri 10 milyon dolardı ancak yatırım haberinin ardından altcoinin fiyatı %76 yükseliş yaşadı.

PROS fiyatında duyurunun ardından yaşanan yükselişi gösteren grafik.
İlgili Haber  Geliştiricilerin En Fazla Odaklandığı 10 Solana Altcoini Açıklandı!

Animoca Brands’in resmi blog yazısına göre, şirketin kararı Prosper’ın yeni stratejik yönüne olan inancını gösteriyor. Amaç, Bitcoin ekosistemine daha fazla entegre olurken PROS tokeninin faydasını artırmak olarak belirtildi. Açıklamada, “Animoca Brands’in PROS tokenlerini satın alması, Prosper’ın en merkeziyetsiz kripto para olan Bitcoin’in potansiyelini ortaya çıkarma girişimini destekleme taahhüdümüzü gösteriyor” denildi.

Resmi web sitesinde yer alan ifadelere göre, “Prosper’ın kurumsal düzeyde Bitcoin madencilik gücünü zincir üzerinde köprüleme hedefi, Bitcoin’in yeteneklerini tam olarak en üst düzeye çıkarmayı ve ekosistemdeki yatırımcılar ve kullanıcılar için yeni fırsatlar sunmayı amaçlıyor”.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları