coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBitcoin Borsası OKX, Yeni Bir Altcoin İşlem Paritesi İçin Piyasa Öncesi Ticareti Başlatacağını...

Bitcoin Borsası OKX, Yeni Bir Altcoin İşlem Paritesi İçin Piyasa Öncesi Ticareti Başlatacağını Duyurdu!

OKX, web platformu, mobil uygulaması ve API aracılığıyla X/USDT piyasa öncesi ticaretini başlatacağını resmen duyurdu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

OKX, 11 Ekim 2024 tarihinde saat 18:00’de web platformu, mobil uygulaması ve API aracılığıyla X/USDT piyasa öncesi ticaretini başlatacağını resmen duyurdu.

OKX, X/USDT Piyasa Öncesi İşlemlerinin Başlatıldığını Duyurdu

Bu piyasa öncesi işlem özelliği, USDT marjlı vadeli işlem sözleşmelerini içerecek ve ayrıntılar aşağıdaki gibi olacaktır:

  • Piyasa Öncesi Ticaret: OKX’in piyasa öncesi ticareti, kullanıcıların resmi olarak listelenmeden önce yeni tokenlar üzerinde vadeli işlem sözleşmeleri yapmalarına olanak tanır.
  • Piyasa öncesi alım satım sözleşmeleri USDT marjlı vadeli işlem sözleşmeleridir ve genellikle token spot alım satım piyasasında satışa sunulmadan önce sonuçlanır.
  • Amaç: Yeni piyasa öncesi alım satım özelliği, kullanıcılara yeni listelenen tokenlar için fiyat keşfine katılmaları için güvenli ve güvenilir bir platform sağlamayı amaçlamaktadır.

Bu özellik sayesinde OKX, kullanıcılara erken alım satım yapma fırsatı sunarak yeni tokenlar resmi olarak spot alım satıma sunulmadan önce spekülasyon yapmalarına ve fiyat hareketlerinden potansiyel olarak kar elde etmelerine olanak tanır.

Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları