coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinDonald Trump'ın Altcoininin Çıkış Tarihi Belli Oldu! İşte Resmi Açıklamadaki Gün ve...

Donald Trump’ın Altcoininin Çıkış Tarihi Belli Oldu! İşte Resmi Açıklamadaki Gün ve Saat!

ABD Başkan adayı Donald Trump'ın ve oğullarının arkasında olduğu altcoin projesi, çıkış tarihini ve saatini verdi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Donald Trump tarafından desteklenen kripto para projesi World Liberty Financial (WLFI) için halka açık satış, 2024 başkanlık seçimlerinin hemen öncesinde, 15 Ekim’de başlayacak.

WLFI haberi X (eski adıyla Twitter) üzerinden duyurdu ve “Büyük haber! World Liberty Financial halka açık satışı 15 Ekim’de başlıyor ve whitelist aracılığıyla hak kazanan herkese açık. Daha fazla bilgi edinmek için 14 Ekim saat 15’te (UTC+3) Twitter Spaces üzerinde bize katılın. Gelişmeler için bizi izlemeye devam edin!” şeklinde bir mesaj yayınladı.

Trump, kampanyasının bir parçası olarak, kripto paralar üzerindeki federal düzenlemeleri hafifletme ve stratejik bir Bitcoin rezervi oluşturma vaatleri de dahil olmak üzere çeşitli kripto yanlısı açıklamalarda bulunmuştu. Bu ayın başlarında, seçimi kazanması halinde Amerika’yı “kripto ve Bitcoin için dünya başkenti” haline getirme sözü verdi.

İlgili Haber  16 Milyar Dolarlık BTC'si Olan Michael Saylor'dan Yeni "Bitcoin Bankası" Adımı Geldi! İşte Detaylar

Trump’ın kripto paraları benimsemesi, duruşunda bir değişime işaret ediyor. Daha önce dijital varlıkları eleştiren Trump, şimdi daha olumlu bir yaklaşım benimsedi ve muhtemelen Beyaz Saray için rekabetçi bir yarışla karşı karşıya olduğu için kampanya bağışlarını ve seçmenleri çekmeye çalışıyor.

Kriptoya olan ilgisinin başlangıçta ılımlı olduğunu, ancak Trump markalı dijital ticaret kartlarının veya NFT’lerin başarısının bakış açısını değiştirdiğini itiraf etti. Ağustos ayında yapılan mali açıklamalara göre, Trump’ın dans ettiği, süper kahraman gibi giyindiği ve Bitcoin tuttuğu görüntülerin yer aldığı bu NFT’ler, 2023 yılında bir lisans anlaşması yoluyla kendisine yaklaşık 7.2 milyon dolar kazandırdı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları