coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerÇinli Dev Şirket Yeni Altcoin Satın Alımı Yaptı! 2022 Yılında Tamamen Likidasyona...

Çinli Dev Şirket Yeni Altcoin Satın Alımı Yaptı! 2022 Yılında Tamamen Likidasyona Uğramıştı!

Onchain verilerine göre, büyük bir Çinli şirket ile bağlantılı bir kripto para cüzdanı yüklü bir altcoin satın alımı yaptı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para analiz şirketi Lookonchain tarafından sağlanan onchain verilerine göre, Çin bağlantılı bir fon olan Longling Capital ilişkili bir kripto para cüzdanı, bugün 5.000 ETH gibi büyük bir Ethereum satın alımı yaptı.

Longling Capital, Çin’in Meitu şirketinin kurucusu olan Cai Wensheng’in kripto para fonu olarak biliniyor.

Verilere göre mevcut durumda söz konusu kripto para cüzdanı içerisinde yaklaşık olarak 168 milyon değerinde 68.064 ETH bulunuyor. Buna ek olarak merkeziyetsiz kripto para cüzdanı Aave üzerinden ödünç alınmış 44 milyon dolarlık USDT de aynı şekilde bu kripto para cüzdanında.

İlgili Haber  En Büyük 100 Kripto Para İçinde Memecoinlerin Sayısı 9'a Yükseldi! İşte Listesi

İlginç bir şekilde, tarihsel veriler incelendiğinde, bu Çinli şirketin bağlantılı olduğu Longling Capital’in 2022 yılında büyük bir likidasyona uğradığını görüyoruz. Veriler, bu likidasyonun büyüklüğünün o dönem yaklaşık 114 milyon dolar değerinde olan 93.793 ETH olduğunu gösteriyor.

Meitu, özellikle Çin’de faaliyet gösteren, yapay zeka odaklı bir şirket olarak tanınıyor. Şirketin aynı isimde bir fotoğraf düzenleme uygulaması bulunuyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları