coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBitcoin'de Beklenen Ralli Başlıyor Mu? Analistler Kısa Vadeli Beklentilerini Açıkladı!

Bitcoin’de Beklenen Ralli Başlıyor Mu? Analistler Kısa Vadeli Beklentilerini Açıkladı!

Analistler Bitcoin'de yükseliş beklentilerini ve nedenlerini paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Lider kripto para birimi Bitcoin yeni haftaya yükselişle başlarken fiyatı 64.800 doların üzerine çıktı.

BTC‘nin bu yükselişi yatırımcılarda Uptober beklentisini tekrardan artırırken Bloomberg Çin’in mali teşvik çabaları ve artan Trump beklentilerinin BTC’yi bu ay yükseltebileceğini söyledi.

Bloomberg’e konuşan analistler Çin’in mali teşvik çabalarındaki hayal kırıklığı ve eski ABD Başkanı Donald Trump’ın artan onay oranlarının bu ay Bitcoin’i daha da yukarı taşıyabileceğini belirtti.

Çin’in ekonomisini canlandırmaya çalıştığını ancak merakla beklenen hafta sonu politika brifinginde hükümetin ne kadar miktarda mali teşvik planladıklarını belirtmediklerini belirten analistler piyasanın Çinli yetkililerin deflasyonu yenmek için yeterli şey yaptıklarına ikna olmadığını ve Çin hisselerindeki dünya çapındaki yükseliş zayıflamaya başladığını söyledi.

Bloomberg’e konuşan Orbit Markets’ın kurucu ortağı Caroline Mauron, piyasaların hayal kırıklığı yaşatan bir Çin teşvikini Bitcoin için olumlu bir haber olarak algılamaya devam edebileceğini ve yükselişin devam edebileceğini belirtti.

“Piyasalar, Çin’den gelen hayal kırıklığı yaşatan teşvik paketini Bitcoin için olumlu bir haber olarak algılıyor olabilir. Zira daha önce Bitcoin’den Çin hisse senetlerine sermaye rotasyonunun kripto fiyatlarını etkilediği görülmüştü.”

Çin desteği dışında ABD seçim sonuçlarına ilişkin durumun da BTC için yükseliş anlamına gelebileceği belirtildi. Zira tahmin piyasalarından gelen verilere göre Bitcoin ve kripto para yanlısı Cumhuriyetçi aday Donald Trump‘ın yaklaşan ABD başkanlık seçimlerini kazanma şansının Başkan Yardımcısı Kamala Harris’ten daha yüksek bulunuyor.

Bu noktada dijital varlık yatırım yönetimi şirketi Magnet Capital’in üst düzey yetkilisi Benjamin Celermajer, Trump’ın kazanma ihtimalinin Bitcoin fiyatını olumlu etkileyebileceğini belirtti. Celermajer, “Trump dışında Mt. Gox’un geri ödeme planında erteleme yapması gibi iyi haberler Bitcoin fiyatında daha olumlu etkiler yaratacak.” dedi.

Bitcoin’de Yükseliş Ekim Ayının İkinci Yarısında Başlayabilir!

Son olarak Fundstrat Global Advisors dijital varlık stratejisi başkanı Sean Farrell Ekim ayının genellikle yükseliş ayı olduğuna dikkat çekerek “tarihsel veriler Bitcoin ve kripto paraların genellikle Ekim ayının ikinci yarısına doğru yükseldiğini gösteriyor” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları