coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizAlmanya Hükümetine İnat Bitcoin Alıyorlar! Dev Şirketten Milyon Dolarlık BTC Hamlesi Geldi!

Almanya Hükümetine İnat Bitcoin Alıyorlar! Dev Şirketten Milyon Dolarlık BTC Hamlesi Geldi!

Almanya'nın önde gelen halka açık şirketi Samara AG, yakın zamanda  daha fazla Bitcoin satın alma planını duyurdu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Son yıllarda kurumsal şirketlerin Bitcoin alımları artarken son haber Almanya’dan geldi.

Buna göre Almanya’nın önde gelen halka açık şirketi Samara AG, yakın zamanda  daha fazla Bitcoin satın alma planını duyurdu.

Samara AG, Bitcoin satın almak için 30 milyon avroluk (32,8 milyon dolar) tahvil ihraç edecek.

“Samara Asset Group bugün, bir dizi sabit gelirli yatırımcı toplantısı düzenlemek üzere Pareto Securities’i Tek Yönetici olarak görevlendirdi.

30 milyon avroya kadar kıdemli teminatlı Nordic tahvili ihraç edilecek. Tahvilden elde edilecek gelirin, Samara’nın çeşitlendirilmiş yatırım portföyünü genişletmesi ve Samara’nın birincil hazine rezerv varlığı olarak kullandığı Bitcoin varlıklarını artırması amaçlanıyor. “

Samara CEO’su Patrik Lowry tahvilin önemini vurgulayarak, ” Son tahvil ihracını duyurmaktan heyecan duyuyoruz ve geliri daha fazla Bitcoin edinmek ve dünyanın en iyi yükselen yöneticilerini desteklemeye devam etmek için kullanmayı dört gözle bekliyoruz. Gelir, yeni fon yatırımları aracılığıyla yeni ortaya çıkan teknolojilere çeşitlenirken Samara’nın zaten sağlam olan bilançosunu daha da genişletmesine ve sağlamlaştırmasına olanak tanıyacak. Bitcoin birincil hazine rezerv varlığımız olarak kalacak ve tahvil gelirleriyle daha fazla BTC satın alarak pozisyonumuzu da güçlendireceğiz.” dedi.

Haberin ardından Samara Asset Group’un hisse fiyatı Pazartesi günü yüzde 6’nın üzerinde artışla 2,04 avroya ulaştı .

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları