coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinAnket Sonuçları Kamala Harris'i Kripto Paralara Yöneltti!

Anket Sonuçları Kamala Harris’i Kripto Paralara Yöneltti!

Bloomberg'in haberine göre, Harris Trump'a artan destek arasında siyahi seçmenlerin desteğini almak için planlar yapıyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin (BTC) ve kripto paralara verdiği destekle öne çıkan Donald Trump oy oran tahminlerinde öne geçerken Demokrat aday Kamala Harris de harekete geçti.

Bloomberg’in haberine göre, Harris Trump’a artan destek arasında siyahi seçmenlerin desteğini almak için planlar yapıyor.

Bloomberg’in detaylarına ulaştığı yeni bir kampanyaya göre, Kamala Harris, Donald Trump’ın ABD’li siyahilerin arasında destek kazandığı bilgisine ulaştı ve hareket geçti.

Haberde Harris’in siyahi girişimciler için kredi programları, kripto paralar için düzenleyici destek ve iş bulma yolları dahil olmak üzere Siyahi erkekler için ekonomik güvenliği artırmaya yönelik yeni bir girişim duyuracağına yer verildi.

Bu noktada Harris’in siyahi seçmelerin Trump’a yakınlaşmasından dolayı bundan sonra kripto paralarda daha açık regülasyon kuralları sözü vereceği belirtildi.

Ayrıca Harris’in siyahi girişimciler ve finansmana erişimde engellerle karşılaşanlar için kredi sağlamak üzere yeni bir program önerdiği belirtildi. Buna göre Harris’in 20.000 dolara kadar geri ödemesiz 1 milyon dolara kadar kredi sağlama sözü vereceği de belirtildi.

Habere göre, Harris siyahi seçmenler için sağlık hizmetlerinde, emlak sektöründe ve borç ödemelerinde de kolaylık sağlamayı planlıyor.

Harris’in bu adımları atmasının arkasında siyahi seçmenlerin Trump’a olan yöneliminin artması olduğu belirtildi.

Kazanması halinde ilk Siyah ve Asyalı kadın olacak olan Harris, Trump’ın Demokratların kilit oylarını almasıyla birlikte azaltmasıyla Siyahiler için desteği artırmaya odaklanıyor. Zira yakın tarihte yayınlanan New York Times-Siena College anketine göre, Siyahi seçmenlerin yaklaşık %15’i bu seçimde Trump’a oy vermeyi planladıklarını belirtti. Bu, 2020’deki %9’luk orana göre 6 puanlık bir artış anlamına geliyor.

Polymarket verilerine göre Trump %8 önde bulunurken, Trump’ın seçilme olasılığı %53,8 ile Harris’in seçilme olasılığı ise %45,6 ile fiyatlanıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları