coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizBorsa Analistleri, Bitcoin Fiyatı İçin Bundan Sonra Beklediklerini Paylaştı!

Borsa Analistleri, Bitcoin Fiyatı İçin Bundan Sonra Beklediklerini Paylaştı!

Kripto para borsası Bitfinex'ten analistler, Bitcoin fiyatında beklentilerine dair yeni bir analiz yayınladılar. İşte detaylar.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası Bitfinex’in araştırma kolu Alpha’nın son analizine göre, Bitcoin’in yoğun spot satışların etkisiyle son dönemde yaşadığı keskin düşüş, BTC’nin Eylül sonundaki 66.587 dolarlık en yüksek seviyesinden 10 Ekim’de 58.943 dolara kadar gerileyerek %11’in üzerinde değer kaybetmesine neden oldu.

Bu önemli düşüşe rağmen, satış baskısı azaldı ve Bitcoin toparlandı. Zincir üzerindeki göstergeler, kısa vadeli sahipler için şu anda 63.000 dolar civarında olan gerçekleşen fiyatın kritik bir seviyesi olduğunu gösteriyor. Rapor, bu seviyenin tutulmasının daha fazla yükseliş momentumuna işaret edebileceğini, bunun başarılamamasının ise daha düşük destek seviyelerinin, potansiyel olarak 59.000 hatta 55.000 dolar civarında, yeniden test edilmesine yol açabileceğini belirtiyor.

İlgili Haber  FED Üyesi Waller'dan Sıcak Açıklamalar Geldi! Faiz İndirimi Hakkında Konuştu!

Raporda ayrıca piyasanın pasif bir durumda olduğu ve gelecekteki eğilimlerin büyük ölçüde Bitcoin’in kısa vadeli sahiplerinin gerçekleştirdiği fiyatı kararlı bir şekilde aşma kabiliyetine bağlı olduğu belirtiliyor. Bu gerçekleşene kadar, traderlar potansiyel geri çekilmelere hazırlıklı olmalı, ancak piyasa esneklik belirtileri gösterdiği için daha düşük seviyelerden daha güçlü toparlanmalara da hazırlıklı olmalı.

Ayrıca Bitfinex Alpha, prosedürel gecikmeler nedeniyle Mt. Gox alacaklıları için geri ödeme süresinin 31 Ekim 2025’e uzatıldığını hatırlattı. Bu gelişme, bazı alacaklıların dağıtılacak 44.900 BTC’nin bir kısmını tasfiye edebileceğinden korktuğu için, potansiyel bir satışla ilgili piyasa endişelerini hafifletti. Uzatma, Bitcoin fiyatları üzerindeki baskıya ilişkin acil endişeleri hafifleterek piyasa için bir erteleme sağladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları