coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinSantiment Açıkladı: Bu Üç Altcoinin Sosyal Hacmi Patlama Yaşıyor!

Santiment Açıkladı: Bu Üç Altcoinin Sosyal Hacmi Patlama Yaşıyor!

Kripto para analiz şirketi Santiment'e göre, üç farklı altcoinde sosyal hacimlerde ani yükselişler gözleniyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para analiz şirketi Santiment, yayınladığı son gönderisinde sosyal hacim olarak son zamanlarda ilginin en fazla arttığı üç altcoini yayınladı.

Analistlere göre, sosyal hacim en fazla artan altocoinler arasında LooksRare (LOOKS), Avalanche (AVAX) ve Beam (BEAM) yer alıyor.

Analistler, LOOKS’un sahip olduğu sosyal hacimdeki artışın nedeni olarak bir NFT platformu olan LooksRare’in düzenlediği son çekiliş ve hediyeleri gösteriyor.

AVAX tarafında ise ilgi artışının altcoinin son zamanlarda yaşadığı fiyat artışından kaynaklandığı düşünülüyor. Dünyanın en büyük 12. kripto parası olan AVAX, son beş gün içerisinde %11 büyüdü ve diğer altcoinlere göre daha iyi bir performans gösterdiği söylenebilir.

İlgili Haber  Son Dakika: Grayscale, Bitcoin, Ethereum, Solana, XRP ve AVAX'ı İçeren Fonunu ETF'e Çevirmek İçin Başvuru Yapacak!

Üçlü içerisinde oyun temalı tek altcoin olan BEAM tarafında ise ilgi artışı, Santiment analistlerine göre kullanıcıların son zamanlarda gizlilik özellikli kripto paralara karşı ayrı bir ilgi göstermesi kaynaklı olabilir. Ayrıca analistler, sosyal medya platformları üzerinde, Beam’in geliştirilmesi ve topluluk etkileşimlerine dair çok sayıda post’un bulunduğunu da ekledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları