coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerOKX’ten Hem Listeleme Hem de Delist Duyurusu Geldi! İşte Etkilenen 17 Altcoin!

OKX’ten Hem Listeleme Hem de Delist Duyurusu Geldi! İşte Etkilenen 17 Altcoin!

OKX bugün hem delist hem de listeleme duyurusu yaptı, duyurular BLOCK, UTK, AST, SIS, WXT, WIFI, PENDLE, CXT, STETH, TURBO, BONE, OMI, FLM, JOE, BORING, SWFTC ve EIGEN için geldi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan OKX, altcoin duyurularına devam ediyor. Bu noktada OKX bugün hem delist hem de listeleme duyurusu yaptı.

Buna göre duyurular BLOCK, UTK, AST, SIS, WXT, WIFI,PENDLE, CXT, STETH, TURBO, BONE, OMI, FLM, JOE, BORING, SWFTC ve EIGEN için geldi.

OKX, BLOCK/USDT, UTK/USDT, UTK/USDC, AST/USDT, AST/USDC, SIS/USDT, SIS/USDC, WXT/USDT, WXT/USDC, WIFI/USDT, WIFI/USDC işlem çiftlerini delist edeceğini; EIGEN/USDC, CXT/USDC, STETH/USDC, TURBO/USDC, BONE/USDC, OMI/USDC, FLM/USDC, ID/USDC, JOE/USDC, BORING/USDC, SWFTC/USDC, PENDLE/USDC işlem çiftlerinin ise listeleneceğini açıkladı.

“OKX, 24 Ekim 2024’te BLOCK/USDT, UTK/USDT, UTK/USDC, AST/USDT, AST/USDC, SIS/USDT, SIS/USDC, WXT/USDT, WXT/USDC, WIFI/USDT, WIFI/USDC dahil olmak üzere birden fazla işlem çiftini liste dışı bırakacaktır.”

Listeleme Duyurusu da Geldi!

OKX ayrıca 17 Ekim 2024’te çeşitli saatlerde belirli USDC işlem çiftlerini ekleyeceğini de belirtti.

” OKX USDC ekosisteminin gelişimini desteklemek ve kullanıcıların çeşitlendirilmiş ticaret ihtiyaçlarını karşılamak için EIGEN/USDC, CXT/USDC, STETH/USDC, TURBO/USDC, BONE/USDC, OMI/USDC, FLM/USDC, ID/USDC, JOE/USDC, BORING/USDC, SWFTC/USDC, PENDLE/USDC işlem çiftlerini listelenecektir.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları