coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinAnalistler, Bitcoin'de Yükselişin Devam Edebilmesi İçin Gereken Şartları Açıkladılar! İşte Detaylar

Analistler, Bitcoin’de Yükselişin Devam Edebilmesi İçin Gereken Şartları Açıkladılar! İşte Detaylar

Teknik sinyaller ve yatırımcı faaliyetleri, Bitcoin'in (BTC) önemli bir ralli yolunda ilerlediğini gösteriyor.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Teknik sinyaller ve yatırımcı faaliyetleri, Bitcoin’in (BTC) önemli bir ralli yolunda ilerlediğini ve bazı analistlerin bu ay 70.000 dolara çıkacağını tahmin ettiğini gösteriyor.

Bitcoin Talebi Yükseliş Momentumunun Ortasında Artıyor

Artan talep, ETF girişleri ve olumlu piyasa duyarlılığının bir araya gelmesi yükseliş görünümünü besliyor.

Bitcoin talebi geçen hafta keskin bir artış gösterdi ve görünen talep 177.000 BTC artarak Nisan sonundan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Julio Moreno liderliğindeki CryptoQuant analistlerine göre bu artış, BTC’yi on haftanın en yüksek seviyesi olan 67.800 doların üzerine çıkaran %5’lik bir ralliden önce gerçekleşti.

Moreno, “Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru yükselişini sürdürebilmesi için talebin artması şart,” dedi ve 490.000-550.000 BTC aralığındaki önceki talep zirvelerinin tarihsel olarak rekor kıran fiyat artışlarından önce geldiğini sözlerine ekledi.

BTC talebindeki artış, istikrarlı girişler kaydeden ABD’deki spot Bitcoin ETF’leri tarafından destekleniyor. SoSoValue verileri, ABD ETF’lerinin yalnızca Çarşamba günü 458,5 milyon dolar çektiğini ve BlackRock’ın IBIT ETF’sinin 393,4 milyon dolar alarak başı çektiğini gösteriyor.

Bu arada, balina yatırımcılar borsalar ve madencilik havuzları hariç büyük sahipler BTC biriktirmeye devam ederek toplam bakiyelerini 670.000 BTC’ye yükseltti.

Yıldan yıla gerçekleşen bu büyüme 365 günlük hareketli ortalamasını aşarak piyasanın yükseliş eğilimini pekiştirdi.

Yeni yatırımcıların piyasaya girmesiyle piyasadaki oynaklığın artması beklenirken, sürekli vadeli işlemlerde BTC açık faiz (OI) ağırlıklı fonlama oranı son ayların en yüksek seviyesi olan %0,0136′ ya yükseldi.

Polymarket bahisçileri, BTC’nin Ekim ayında 70.000 dolara ulaşması için %64’lük bir şans vererek, geçen haftaki %19’luk orandan önemli bir sıçrama yaparak giderek daha iyimser hale geliyor.

Ayrıca, BTC’nin 2024 yılında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşma şansının %75 olduğunu tahmin ederek piyasadaki coşkunun arttığını yansıtıyorlar.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları