coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizAnalistler Uyardı! ABD Seçimleri Öncesinde Bu İki Popüler Altcoinde Büyük Hareketler Yaşanabilir!

Analistler Uyardı! ABD Seçimleri Öncesinde Bu İki Popüler Altcoinde Büyük Hareketler Yaşanabilir!

Analistler Cardano (ADA) ve Dogecoin (DOGE) fiyatlarında %18 ve %20'lik aşağı yada yukarı yönlü hareket beklediklerini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) Donald Trump‘ın ABD başkanı olarak seçilme ihtimalinin artmasıyla yükseliyor ve 65.000 doların üzerinde kalmaya devam ediyor.

İlgili Haber  Bitcoin (BTC) 70 Bin Dolara Yaklaşıyor! Yükseliş Devam Edecek Mi? Analist Değerlendirdi!

Bu noktada analistler ABD başkanlık seçimleri yaklaştıkça BTC’nin fiyat dalgalanmaları yaşayabileceğini belirtirken iki altcoin için büyük volatilite uyarısında bulundu.

ETC Group analistleri Bitcoin’in ABD seçimlerine bağlı olarak aşağı ve yukarı her iki yönde de %10’a kadar hareket edebileceğini belirtti. (Mevcut 67,600 dolarlık fiyat baz alındığında %10’luk yukarı yönlü bir hareket, Bitcoin’in Mart ayındaki 73.600 dolarlık ATH’sini kırması anlamına gelirken, %10’luk aşağı yönlü bir hareket fiyatın 60,600 dolar seviyelerine düşmesi anlamına gelecektir.)

Analistler seçim etkisiyle Bitcoin’de sadace yüzde 10’luk bir dalgalanma beklerken popüler iki altcoin olan Cardano (ADA) ve Dogecoin (DOGE) fiyatlarında %18 ve %20’lik aşağı ya da yukarı yönlü hareket beklediklerini söyledi.

Bu noktada seçimin en büyük etkisinin DOGE ve ADA üzerinde olacağını tahmin eden analistler, yatırımcıları önemli fiyat dalgalanmalarına karşı uyarıyor.

ETC Group analistleri ayrıca Ethereum (ETH) için %12,5; Avalanche (AVAX) için %5,3, Solana (SOL) için %12,4 ve XRP için de %9,9 aşağı yda yukarı yönlü hareket beklediklerini açıkladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları