coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAnalizSantiment, Kripto Para Piyasasında "Zirveyi" ve "Dibi" Belirlediğini İddia Ettiği Metriği Açıkladı!

Santiment, Kripto Para Piyasasında “Zirveyi” ve “Dibi” Belirlediğini İddia Ettiği Metriği Açıkladı!

Kripto para analiz şirketi Santiment, piyasada dip ve zirvelerin bulunmasına yardımcı olabilecek yeni metriği yatırımcılar ile paylaştı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para analiz şirketi Santiment, yaptığı açıklamasında bugün yaşanan düşüş ile eşzamanlı gerçekleşen bir olaya dikkat çekti.

Santiment’in açıkladığı verilere göre ilginç bir şekilde, dün Dogecoin ve Bonk gibi memecoinlerin sosyal medya üzerinde konuşulma oranlarında çok büyük bir artış yaşandı. Santiment analistlerine göre, tarihsel veriler incelendiğinde, kripto para topluluğunun odağının katman 1 projeleri yerine açgözlülük nedeniyle daha spekülatif varlıklara kaymasıyla birlikte düzeltme yaşandığı gözleniyor. Dün, memecoinlerin artan bahsedilme oranıyla birlikte bu metrik etkisini göstermişe benziyor.

Bugün kripto para piyasasının genelinde bir gerileme gözlendi.

İlgili Haber  Bitcoin'de Yükseliş Havası Devam Edecek Mi? Analiz Şirketi Açıkladı!

Santiment paylaştığı grafikte, katman 1 kripto paraların bahsedilme oranının artmasının piyasada bir dip noktasına işaret ettiğini, memecoinler gibi spekülatif varlıkların bahsedilme oranının artmasının ise piyasa zirvesine işaret ettiğini bildirdi.

Dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin, son 24 saat içerisinde %1.5 düşüş yaşadı. Toplam kripto para piyasası piyasa değerinde ise kayıplar BTC’dekine oldukça benzer bir şekilde %1.67 olarak kaydedildi. Tüm kripto para piyasasının toplam değeri, CoinMarketCap verilerine göre 2.29 trilyon dolar seviyesinde. Bunun 1.3 trilyon dolarını Bitcoin oluşturuyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları