coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinSEC, Bir Altcoinin Kurucusuna Dava Açtı! Binance'teki Altcoin Sanıldı, Yanlış Altcoinin Fiyatı...

SEC, Bir Altcoinin Kurucusuna Dava Açtı! Binance’teki Altcoin Sanıldı, Yanlış Altcoinin Fiyatı Düştü!

SEC'in bir kripto para kurucusuna dava açtığı haberinin ardından Binance üzerindeki yanlış altcoinin fiyatında ani bir volalite artışı gözlendi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Son dakika gelişmelerine, SEC’in Thor kurucusu Matthew Moravec’e dava açtığı konusu sıcak bir haber olarak düştü. Pek çok medya kuruluşu bunun THORChain (RUNE) olduğunu yanlış bir şekilde düşündü ve bunu RUNE kurucusuna dava açıldığı şeklinde paylaştı.

Ancak derin bir şekilde araştırıldığında, Matthew Moravec’in projesinin SEC’in daha önce de suçladığı ve 2019’da projesini bu yüzden kapatan Thor Token adında bir kripto para olduğu görülüyor. Kapanma detayı, projenin diğer kurucusu David Chin tarafından 2019 yılında duyurulmuştu.

Diğer taraftan, Binance’te listeli ve 1 milyar dolardan fazla bir piyasa değerine sahip olan RUNE’ün kurucusu ise John-Paul Thorbjornsen olarak biliniyor ve henüz bu yaz anonim kimliğini açığa çıkarmıştı.

Yanlış anlaşılma nedeniyle Binance üzerinde RUNE fiyatında ciddi bir dalgalanma yaşandı ancak bu yazının yazıldığı anlarda haber öncesi pozisyona geri dönüldüğü görülüyor.

Bitcoinsistemi.com olarak, bilgiler netleşene kadar bu haberi yayınlamamayı tercih etmiştik.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları