coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerSingapur Merkezli DBS Bank Tokenize Bankacılık Hizmetlerini Tanıttı! İşte Detaylar

Singapur Merkezli DBS Bank Tokenize Bankacılık Hizmetlerini Tanıttı! İşte Detaylar

DBS Bank kurumsal müşterilerin iş akışlarını kolaylaştırmalarına yardımcı olmayı amaçlayan yeni bir tokenize bankacılık hizmetlerini tanıttı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Singapur merkezli DBS Bank, kurumsal müşterilerin likidite yönetimini optimize etmelerine, iş akışlarını kolaylaştırmalarına ve iş esnekliğini artırmalarına yardımcı olmayı amaçlayan yeni bir tokenize bankacılık hizmetleri paketini tanıttı.

DBS Bank Kurumsal Müşteriler için Tokenize Bankacılık Hizmetlerini Başlattı

DBS Token Hizmetleri, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumlu izinli bir blok zinciri kullanarak gerçek zamanlı ödeme anlaşmaları sağlayacak.

Bu blok zinciri, DBS’nin temel ödeme motoru ve çok sayıda endüstri ödeme ağıyla entegre olarak müşterilere daha hızlı, daha verimli ödeme çözümlerine erişim sunacak.

Uyumluluk ve Kontrol için İzinli Blok Zinciri

Açık blok zincirlerinin aksine, izinli blok zincirleri, oluşturucuya ağa kimlerin erişebileceği veya ağla etkileşime girebileceği konusunda daha fazla kontrol sağlayarak onları işletmeler ve hükümetler için uygun hale getirir.

DBS’ye göre bu kurulum, bankanın sıkı uyumluluk standartlarına bağlı kalırken blok zinciri teknolojisinin avantajlarından yararlanmasını sağlıyor.

DBS Bank Küresel İşlem Hizmetleri Grup Başkanı Lim Soon Chong,”Yeni nesil ‘her zaman açık’ bankacılık hizmetleri, talep üzerine dijital hizmetlere geçişi desteklemek için gereklidir ” dedi.

Tokenleştirilmiş çözümlerin likiditeyi optimize etmeye, operasyonları kolaylaştırmaya ve müşteri katılımı için yeni fırsatların kilidini açmaya yardımcı olacağını vurguladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları