coinexbanner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinAnaliz Şirketi Açıkladı: Bu İki Altcoinde Gizli Boğa İşareti Olabilir!

Analiz Şirketi Açıkladı: Bu İki Altcoinde Gizli Boğa İşareti Olabilir!

Kripto para analiz şirketi Santiment, yaptığı açıklamasında iki altcoinde gizli boğa işareti olabileceğini söyledi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para analiz şirketi Santiment’ten analistler, yayınladıkları son raporda Bitcoin yaşanan yükselişin ardından piyasa hakkında tartıştı.

Analistlere göre, kripto para topluluğunun neredeyse tamamının Bitcoin fiyatının 70.000 doları aşmasını beklemesiyle birlikte traderlar memecoinler gibi spekülatif kripto paralara yüksek kaldıraçlar ile risk alıyor. Analistlere göre, bu memecoinlerin sosyal medya platformlarında bahsedilme oranları son 5 ayın zirvesine yükseldi.

İlgili Haber  Son Dakika: Müjde! Bitcoin Spot ETF Opsiyonları Onaylandı!

Bununla birlikte analistler ilginç bir detaya da değindi. Verilere göre Arbitrum ve Optimism gibi katman 2 blockchain altcoinleri topluluk tarafından görmezden geliniyor ve bahsedilme oranları çok düştü.

Santiment, memecoinler gibi spekülatif kripto paraların biraz daha yükseliş kapasitesi olmasına rağmen tarihsel veriler incelendiğinde kripto para topluluğunun genelde çok fazla odaklanmadığı yere bakmanın işe yaradığını gösteriyor.

Analistlere göre, Dogecoin ve Shiba Inu gibi en büyük memecoinlerin topluluk tarafından tartışılma oranları Mayıs ayından bu yana yükselişte. Arbitrum (ARB) ve Optimism (OP) gibi altcoinler ise görmezden geliniyor ve bu da bir gizli boğa işareti olabilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları